Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Artikel: Airfryer
Sorteren op:

De filtering heeft helaas geen resultaten opgeleverd.

Klik hieronder op de knop om de zoektocht voort te zetten.

Bekijk alle kerstpakketten
Kerstpakketten met airfryer gezocht online

Gebruik van de airfryer

Het bereiden van snacks is nog nooit zo gezond geweest. Voorheen was u gewend uw frites en snacks te bereiden in de frituurpan of middels onze wok kerstpakketten te garen in de wokpan. Dit werd dan ook bereid met frituurvet, waardoor het eten automatisch wat vetter is. Met het gebruik van de airfryer zijn de snacks gezonder dan ooit. Bovendien zijn de frites en snacks lekker krokant. Met het gebruik van de airfryer dient u voor gebruik de friteuse even schoon te maken. Vervolgens dient u de juiste temperatuur en tijd in te stellen. Voor aanvang van het gebruik dient u de friteuse 2 minuten voor te verwarmen. De hete lucht wordt tijdens het bereiden van het eten op 200 graden Celsius rondgecirculeerd. U gebruikt met de airfryer maar liefst 70% minder olie dan bij het gebruik van de frituurpan.

Goed gevulde kerstpakketten

Met de airfryer kerstpakketten komen u en uw collega’s absoluut niets te kort. Bovendien wordt u verwend met heerlijke gerechten waarmee u gelijk de airfryer kunt uitproberen. Zo kunt u tijdens de feestdagen ultiem gebruik maken van uw airfryer kerstpakket. De airfryer kerstpakketten zijn gevuld met frites, snacks, aardappeltjes, vlees, kip, vis en groente. De airfryer is veelzijdig omdat u er velen gerechten in kunt bereiden. Het betreft een fantastisch kerstpakket voor hem en haar.

Airfryer niets voor u?

Is het airfryer kerstpakketten niets voor u en uw collega’s? Dan is dit uiteraard geen probleem. U heeft binnen het assortiment van Kerstpakketten idee de mogelijkheid om te kiezen tussen meer dan 825 verschillende kerstpakketten. Zo kunt u kiezen voor andere artikelen zoals de kerstpakketten met vuurkorf of een kerstpakket met pizzarette, trolley kerstpakketten of andere leuke geschenken. De trolley kerstpakketten zijn voorzien van een trolley en andere benodigdheden om op reis te gaan. Daarnaast kunt u kiezen voor een speaker kerstpakket. De speaker kerstpakketten beschikken over speakers die draagbaar zijn en daardoor overal mee naartoe kan nemen. U kunt deze speaker kerstpakketten het hele jaar door gebruiken.

Het assortiment van airfryer kerstpakketten nu online verkrijgbaar

Meer informatie

Wanneer u meer informatie wilt u over uw kerstpakket kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice beschikt over de juiste kennis over alle kerstpakketten. Bovendien willen zij u graag helpen met een passend advies over de kerstpakketten. Wij wensen u veel succes met het vinden van het ideale kerstpakket voor uw werknemers!

Tip van onze adviseurs: Bekijk het kerstpakket met windlicht. Erg leuk om de woonkamer of de tuin in de zomer te decoreren.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Is het mogelijk om een airfryer kerstpakket bij jullie te bestellen?

Ja, bij ons kunt u de mooiste Airfryer Kerstpakketten bestellen.

Waaruit bestaat een airfryer kerstpakket?

Een Airfryer Kerstpakket bestaat uit een airfryer of airfryer gerelateerde artikelen. Bekijk ons productaanbod voor meer informatie.

Is het mogelijk om de factuur achteraf te betalen?

Ja u kunt uw factuur achteraf betalen, dit is mogelijk voor bedrijven uit Nederland en België. Indien het bedrag boven de €10.000,- incl. BTW bedraagt adviseren wij u om contact op te nemen in verband met een officiële bankgarantie.

Hoeveel bedragen de transportkosten?

Vanaf €600,- excl. BTW leveren wij kosteloos op 1 adres binnen Nederland (waddeneilanden uitgezonderd). Uw pakketten dienen hierbij wel uit hetzelfde magazijn te komen. Dit is te herkennen aan de letter in het pakketnummer, deze vindt u onder het tabje 'specificaties'. Beneden de €600,- excl. BTW hanteren wij transportkosten van €44,95 excl. BTW.

Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op