Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Airfryer kerstpakketten overzicht

Zorg ervoor dat uw collega’s gezonder gaan snacken tijdens de feestdagen en doe ze het airfryer kerstpakket cadeau. De airfryer kent een stijgende populariteit in Nederland en zorgt ervoor dat uw snacks gezonder zijn dan ooit. Het eten wordt namelijk niet met frituurvet bereidt maar op basis van het circuleren van hete lucht. Neemt u snel een kijkje en verwen uw collega’s met een verrassend airfryer kerstpakket.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Artikel: Airfryer
Sorteren op:

De filtering heeft helaas geen resultaten opgeleverd.

Klik hieronder op de knop om de zoektocht voort te zetten.

Bekijk alle kerstpakketten
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakketten met airfryer gezocht online

Gebruik van de airfryer

Het kerstpakket aanbod van Kerstpakketten idee bestaat uit diverse thema's. Het bereiden van snacks is met dit kerstpakket nog nooit zo gezond geweest. Voorheen was u gewend uw frites en snacks te bereiden in de frituurpan of door te wokken in de wokpan. Tip: kijk hiervoor ook eens naar onze wok kerstpakketten. Met de wok kerstpakketten zet u met een handomdraai de lekkerste Oosterse gerechten op tafel. Dit werd dan ook bereid met frituurvet, waardoor het eten automatisch wat vetter is. Met het gebruik van de airfryer zijn de snacks gezonder dan ooit. Bovendien zijn de frites en snacks lekker krokant.

Met het gebruik van de airfryer dient u voor gebruik de friteuse even schoon te maken. Vervolgens dient u de juiste temperatuur en tijd in te stellen. Voor aanvang van het gebruik dient u de friteuse 2 minuten voor te verwarmen. De hete lucht wordt tijdens het bereiden van het eten op 200 graden Celsius rondgecirculeerd. U gebruikt met de airfryer maar liefst 70% minder olie dan bij het gebruik van de frituurpan en dat is dan ook de reden dat een kerstpakket met airfryer erg geliefd is.

Goed gevulde kerstpakketten

Met de airfryer kerstpakketten komen u en uw collega’s absoluut niets te kort. Bovendien wordt u verwend met heerlijke gerechten waarmee u gelijk het airfryer kerstpakket kunt uitproberen. Zo kunt u tijdens de feestdagen ultiem gebruik maken van het kerstpakket met airfryer. De kerstpakketten zijn gevuld met frites, snacks, aardappeltjes, vlees, kip, vis en groente. Het airfryer kerstpakket is veelzijdig omdat u er velen gerechten in kunt bereiden. Of bereidt u graag pizza's in een zeer functionele pizzarette? Dan raden wij u zeker aan om te kiezen voor een kerstpakket met pizzarette, Met de pizzarette kunt u samen met vrienden en familie tijdens de kerst genieten van heerlijke pizza's.

is het airfryer kerstpakket niet iets voor u?

Is het airfryer kerstpakketten niets voor u en uw collega’s? Dan is dit uiteraard geen probleem. U heeft binnen het assortiment van Kerstpakketten idee de mogelijkheid om te kiezen tussen meer dan 825 verschillende kerstpakketten. Houdt u er bijvoorbeeld van om gezellig bij de vuurkorf te zitten? Bekijk dan ons assortiment van kerstpakketten met vuurkorf. Met de chique vuurkorf kunt u een heerlijke kampvuurtje maken tijdens de kerst.

Er zijn ook kerstpakketten met andere trolley kerstpakketten of andere leuke geschenken. De trolley kerstpakketten zijn voorzien van een trolley en andere benodigdheden om op reis te gaan. Daarnaast kunt u kiezen voor een speaker kerstpakket. De speaker kerstpakketten beschikken over speakers die draagbaar zijn en daardoor overal mee naartoe kan nemen. U kunt deze speaker kerstpakketten het hele jaar door gebruiken.

Het assortiment van airfryer kerstpakketten nu online verkrijgbaar

Meer informatie over de airfryer kerstpakketten?

Wanneer u meer informatie wilt u over uw kerstpakket kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice beschikt over de juiste kennis over alle kerstpakketten. Bovendien willen zij u graag helpen met een passend advies over de kerstpakketten. Wij wensen u veel succes met het vinden van het ideale kerstpakket voor uw werknemers!

Tip van onze adviseurs als u interesse heeft in windlichten: Bekijk het kerstpakket met windlichten. De kerstpakketten met windlichten zijn erg leuk om de woonkamer of de tuin in de zomer te decoreren.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Bieden jullie ook een collectie met airfryer kerstpakketten aan?

Ja, wij bieden ook verschillende kerstpakketten met airfryer en gerelateerde artikelen aan. Selecteer het gewenste artikel in de filter om alle kerstpakketten te zien met dit artikel.

Voor welke prijzen zijn er kerstpakketten beschikbaar?

Onze kerstpakketten zijn geschikt voor elk budget. Gebruik de prijsfilter in het kerstpakketten overzicht om jouw gewenste budget aan te geven.

Kan ik een kerstpakket op maat laten samenstellen?

Ja, voor bestellingen vanaf 100 stuks is dit een mogelijkheid. Bij deze afnames kun je je wensen invullen op een formulier en zullen onze professionele stylisten een kerstpakketten op maat samenstellen!

Waar vind ik de wijnkado's?

Ga voor onze volledige collectie van wijnkado's naar het hoofdmenu op deze website en klik op de aparte wijnkado-pagina.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op