Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Premium kerstpakketten overzicht

Kerstpakketten idee heeft premium kerstpakketten samengesteld wegens het verlangen naar een extra luxe gevoel bij relatiegeschenken. Geen simpele cadeaus met enkel borrelnootjes maar een gezonde variatie van lekker, Kerst, veel en ontspanning. Kies voor een premium kerstpakket en verras uw klanten en personeel.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Premium
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Premium kerstpakket met hoogwaardige inhoud

Kerstpakketten idee

Wij snappen dat het lastig kan zijn om ieder jaar een traditioneel kerstpakket te moeten uitzoeken. Elke werknemer is anders en heeft eigen interesses. Sommige collega's zullen een actief en outdoor kerstpakket veel leuker vinden dan eentje met schoonheidsproducten en reiskoffer. Onze premium kerspakketten zitten vol met verschillende thema's zo krijg je het beste van alle geschenkpakketten. Lekkere hapjes, coole gadgets, mooie decoraties en de leukste reisartikelen. Zo weet je zeker dat iedereen van het geschenk kan genieten zonder naar iedere werknemer apart te hoeven kijken.

Premium, waar kan ik aan denken?

Waar we bij de kerstpakketten het premium gevoel vandaan halen zijn vooral de goedgevulde manden met tijdloze kerstklassiekers, hippe gadget luxe accessoires en excentrieke toevoegingen.
Combinaties voor in de kerstpakket collectie bestaan dan bijvoorbeeld uit:

  • Rituals
  • Welness & spa
  • Geuren & parfum
  • Wijnen & campagnes
  • Chocolade & likeurtjes
  • Huisdecoraties & keukengerei

Perfect voor diegene die een goede indruk wil achterlaten, met de premium kerstpakketten zullen kennissen, vrienden, familie en collega's nog lang weten wat ze kregen. Werken veel personeelsleden vanuit huis, kies dan voor een brievenbus kerstpakket.

Custom and tailormade

Personalisatie is iets wat gelijk staat aan premium, bij ons hebt u de mogelijkheid om uw premium kerstpakketten te laten personaliseren. Kies voor een naam, een logo bedrukt of met gravering op flessen, glazen, kisten of producten die u graag nog aan de kerstpakketten premium toe zou willen voegen. Vanaf 100 kerstpakketten kunnen wij al uw wensen werkelijkheid laten worden en kunt u dus een eigen speciaal kerstpakket laten assembleren. Mocht u hier interesse in hebben kunt u bovenaan de pagina bij de “Maatwerk” optie uw wensen doorgeven of van maandag tot en met maandag vrijdag,  telefonisch contact opnemen met onze medewerkers op het nummer +31 (0) 495 84 32 42.

Intercontinentaal aanbod

Bij het samenstellen van onze kerstpakketten collectie proberen we inspiratie op te doen uit alle hoeken van de wereld. Door alle verschillende culturen te combineren, versterken we het huidig aanbod en kunnen we u nog meer gevarieerde kerstpakketten premiums aanbieden. Zo zijn er cadeaus met Europese thema en ook geschenken met invloed uit Oosterse en Mexicaanse keukens. “Variation is the spice of life”  dus als u niet bekend bent met deze keukens is dit een ideale gelegenheid om dit uzelf of andere te laten proeven.

Premium is niet meteen duurder

De woorden hebben natuurlijk wel een connectie met elkaar maar bij ons hoeft dat niet perse zo te zijn. Kerstpakketten idee biedt premium kerstpakketten met de scherpste prijzen aan. We besparen niet op kwaliteit maar kunnen kosten laag houden door slim in te kopen. Zo krijgt u de beste premium in uw kerstpakketten zonder er de premium prijs voor te betalen.

Premium kerstpakketten voor gezellige avonden vol plezier

Vragen en bestellingen

Heeft u het geschikte premium kerstpakket uit kunnen kiezen, wilt u deze bestellen maar heeft u eerst nog vragen? Voordat u de order plaatst, mag u altijd een van onze medewerkers contacteren. Wij zijn van maandag tot vrijdag telefonisch voor u klaar, een email kunt u ook buiten kantooruren om verzenden.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Wat houdt een Premium Kerstpakket in?

Een premium kerstpakket is een pakket met een extra luxe gevoel voor relatiegeschenken. De pakketten zijn samengesteld met een gezonde variatie van lekker, Kerst, kwantiteit en ontspanning. Perfect voor klanten en personeel.

Is er gratis bezorging?

Vanaf €600,- excl. BTW levert Kerstpakketten idee kosteloos op één adres binnen Nederland (uitgezonderd de waddeneilanden) bij u af. Uw bestelling dient echter uit hetzelfde magazijn te komen. Dit herkent aan de letter als die overeenkomt met de andere kerstpakketten. Deze vindt u onder het tabje 'specificaties'.

Leveren jullie ook in Belgie?

Ja! De transportkosten bedragen te allen tijde €54,- excl. BTW per pallet en afleverlocatie. Let op: de transport kosten kunnen variëren, dit heeft te maken met overslag.

Kan ik de factuur Acheraf Betalen?

Ja, achteraf betalen is mogelijk indien uw order minder dan €10.000,- incl. BTW bedraagt. Indien u boven dit bedrag (incl. BTW) uit komt, dient u onze klantenservice te contacteren voor een bankgarantie.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op