Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu

Kerstpakketten idee in de landelijke media

Kerstpakkettenidee.nl in dagblad De Limburger

Krantenartikel in 'Dagblad de Limburger' - Dinsdag 20-12-2016

Op dinsdag 20-12-2016 heeft er een uitgebreid artikel over Kerstpakkettenidee.nl in de provinciale krant 'Dagblad de Limburger' gestaan. In dit artikel werd ingezoomd op de organisatie alsmede op de kerstpakketten markt in het algemeen. Op locatie werd er een interview afgenomen door een redacteur en uiteraard werden er professionele foto's gemaakt door een fotograaf. Benieuwd en wilt u het artikel nalezen, klik dan op onderstaande button.
(Bron: Dagblad de Limburger 20-12-2016)

Download hier het volledige artikel

Achter de schermen bij een toonaangevend kerstpakket leverancier

Kerstpakketten idee
Op 31 oktober jongstleden is verslaggever Ed Leunissen van de regionale publieke omroep 1Limburg op bezoek geweest op het hoofdkantoor van Kerstpakketten Idee.
Van dit bezoek is zowel een radio- als videofragment opgenomen.
Benieuwd? Kijk/luister het dan via de onderstaande linkjes terug:
Televisiefragment
Radiofragment

Radio interview afgenomen door 'Q-music' - Woensdag 29-11-2017

Op woensdag 29-11-2017 is Kerstpakkettenidee.nl te horen geweest op radio Q-Music. In een vraaggesprek kwamen de kerstpakketten uitgebreid aan bod. Wilt u het geluidsfragment nogmaals beluisteren, zet dan uw geluidsboxen aan en klik dan hiernaast op de audioplayer. (Bron: Radio Q-Music Limburg 29-11-2017)

Q-Music

Televisie en radio interview afgenomen door 'L1' - Dinsdag 31-10-2017

Op dinsdag 31-10-2017 is het mediateam van L1 op het hoofdkantoor geweest van Kerstpakkettenidee.nl. Er is een interview afgenomen welke zowel op de radio alsmede op de tv is uitgezonden. (L1 Radio & L1 TV)

L1

Radio interview afgenomen door 'Q-music' - Woensdag 20-12-2016

Voorafgaand aan het welbekende radioprogramma 'Het Foute Uur' om 09.00 uur was Kerstpakkettenidee.nl in een interview op Q-music te horen. In het vraaggesprek werden enkele vragen toegewijd aan de organisatie. Dit geheel werd aangevuld met algemene vragen rondom het kerstpakket. Wilt u het geluidsfragment luisteren waarin Kerstpakkettenidee.nl op Q-music te horen is? Zet dan de speakers van uw computer aan en klik dan op de audioplayer.
(Bron: Radio Q-music Limburg 21-12-2016)

Q-Music

Knooppunt KranenBarg op Radio2 - Donderdag 19-12-2013

Donderdag 19 december 2013 is Kerstpakkettenidee.nl in de landelijke media verschenen en wel in het programma Knooppunt Kranenbarg op Radio2. Het onderwerp in betreffende uitzending was 'Wat zit er in een goed kerstpakket?". Wilt u het geluidsfragment nogmaals beluisteren, zet dan de speakers aan van uw computer en klik op de playbutton in het fragment.

Radio2
Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op