Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
In de etalage In de etalage
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Thema: Voordelig
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Voordelig kerstpakketten die ook nog eens ruim gevuld zijn

Kerstpakketten voor een voordelig budget

Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat uw bedrijf moet bezuinigen op extra's zoals personeelsvoorzieningen. Hierdoor daalt in sommige gevallen de tevredenheid van uw werknemers en tevens kan er een daling optreden in de productiviteit. Het is dus van belang dat u laat zien dat u uw werknemers zeer waardeert. Het geven van populaire kerstpakketten voor het personeel kan werken als motivatie en stimulatie. U heeft natuurlijk moeten bezuinigen, dus daarom bieden wij ook voordelig kerstpakketten aan! U bepaalt natuurlijk zelf als werkgever nog altijd wat het budget is voor een kerstpakket. Wat betreft voordelige kerstpakketten bieden wij al kerstpakketten aan vanaf €5,95. Onze voordelige kerstpakketten zijn nog steeds rijk gevuld, en bevatten alleen de beste kwaliteit etenswaren. Wij hanteren de laagste prijsgarantie, waardoor u nergens anders hetzelfde kerstpakket vindt voor een lagere prijs. Mocht het wel zo zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wanneer u voor een bepaald budget kerstpakketten afneemt, krijgt u ook nog eens gratis bonuscadeau's! Dubbel plezier dus.

Verrassend voor een voordelig kerstpakket!

Als werkgever wilt u met Kerstmis natuurlijk wel de waardering naar uw werknemers uiten. Een kleine moeite maar een groot gebaar! Echter hoeft dit dus niet te betekenen dat u hier bergen met geld voor hoeft uit te trekken. Wanneer u liever rond een bepaalt budget wilt blijven, zijn voordelige kerstpakketten een top idee. Wanneer u ook nog wensen heeft aan het kerstpakket, kunt er ook voor kiezen om op maat kerstpakketten te laten maken bij een minimale afname van 100 stuks. Wanneer u uw voorkeuren door geeft aan onze stylisten, gaan zij er direct hard mee aan de slag om een verantwoord kerstpakket samen te stellen. Binnen enkele dagen vindt u een foto van het kerstpakket bij uw offerte. Het maakt verder niet uit welk budget u heeft, alle producten zijn van uitstekende kwaliteit. Hoe meer budget, hoe groter de omvang van het kerstpakket vaak wordt.

Voordelig kerstgeschenk bestellen voor hardwerkend personeel

Vragen over onze kerstpakketten?

Wij wensen u veel plezier tijdens het bekijken van ons ruime aanbod voordelige kerstpakketten en zien uw bestelling graag tegemoet. Mocht u vragen hebben over onze kerstpakketten, aarzel dan en neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u tevens ook graag van advies inzake een voordelig kerstpakket! Mocht de zoektocht nog niet zijn afgerond, kijk dan ook een bij de kerstpakketten van de Makro. Deze bieden wij ook aan inclusief alle voordelen van Kerstpakketten idee, denk aan bonuskado en risicoloos achteraf betalen.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op