Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Verantwoorde kerstpakketten collectie

Wanneer u op zoek bent naar een kerstpakket dat op basis van maatschappelijk ondernemen is samengesteld, bent up op deze pagina aan het juiste adres. De collectie is verkregen op een duurzame manier, waarbij Kerstpakketten idee rekening houdt met het milieu en de sociale context.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Verantwoord
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
de nieuwe collectie kerstpakketten met nieuw de verantwoorde kerstpakketten

Verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is de manier waarop de kerstpakketten op deze pagina zijn verkregen. Kerstpakketten idee probeert bij het maken van deze kerstpakketten iets terug te geven aan de samenleving. Wij proberen dit te doen ten aanzien van het milieu en de sociale samenleving. Kerstpakketten idee heeft zich binnen het verantwoord ondernemen vooral gericht op het aspect ‘duurzaam’. Wij willen hierbij graag richten op de kansen van een beter milieu en meer welzijn van de medewerkers en de maatschappij. Zo proberen wij bij de productie van deze kerstpakketten een toekomstgerichte visie te ontwikkelen met de verkoop van kerstpakketten. De collectie bevat ook een halal, ludiek of modern karakter, zodat we voor ieder wat wils een mooi verantwoord kerstpakket te krijgen is.

Waarom duurzaam?

Kerstpakketten idee vindt het belangrijk om duurzame kerstpakketten aan te bieden. Het is erg goed voor de aarde en het zal zorgen voor een beter klimaat wanneer meer bedrijven het doen. Bovendien spelen bedrijven een belangrijke rol in de CO2-uitstoot. Kerstpakketten idee wil hier mede het goede voorbeeld aan geven. Bovendien is er steeds meer vraag naar duurzame kerstpakketten. De producten in de kerstpakketten, zijn stuk voor stuk producten die op een duurzame manier zijn verkregen.

Zelf een duurzaam pakket samenstellen

Wij bieden u ook de mogelijkheid om zelf een verantwoord kerstpakket samen te stellen. U kunt kiezen uit de beste duurzame product om te komen tot uw ideale verantwoorde kerstpakket of kies verantwoord voor goede doelen kerstpakketten. U kunt via onze maatwerk pagina het formulier invullen, waarin u specifiek aangeeft welke combinatie van producten u in het kerstpakket wilt hebben. Binnen 3 dagen ontvangt u van ons de factuur met bijbehorende foto’s van het kerstpakket. Aan de zelf samengestelde kerstpakketten zit een minimum bestelling van 100 stuks.

het assortiment van onze kerstpakketten zijn aangevuld met verantwoorde kerstpakketten

Vragen over duurzame kerstpakketten?

Wij kunnen ons het goed voorstellen dat er onduidelijkheden kunnen ontstaan over het verantwoorde kerstpakket. Als dit voorkomt raden wij u aan niet te twijfelen, en direct contact op te nemen met onze klantenservice. Zij zullen u alle informatie verschaffen over de duurzame kerstpakketten, die u nodig heeft om het beste kerstpakket te kiezen voor uw collega’s. Wij wensen u veel succes met het vinden van uw verantwoorde kerstpakket!

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Wat houdt een verantwoord kerstpakket in?

Bij een verantwoord kerstpakket zijn zowel food als non-food producten die op een verantwoorde wijze omgaan met het milieu en/of sociale context.

Wat is de minimale afname aan kerstpakketten?

De minimale afzet bij Kerstpakketten idee is 5 stuks.

Is het mogelijk om achteraf te betalen?

Ja, u kunt bij ons de verantwoorde kerstpakketten achteraf betalen. Dit kan tot een maximale orderwaarde van €10.000,- incl. BTW. Indien u hier overheen gaat, neem dan contact op met de klantenservice.

Hoe groot is de collectie van kerstpakketten idee?

Kerstpakketten idee beschikt over een collectie van meer dan 800 verschillende artikelen. De artikelen zijn opgesplitst in verschillende thema’s en kleuren.
 

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op