Verfijn selectie
Prijzen
Thema
Prijs
Artikel
Food
Kleur
Landen
Plaats
Overig
Regio
Magazijn
Product
Voorkeur

Verantwoorde kerstpakketten collectie

Wanneer u op zoek bent naar een kerstpakket dat op basis van maatschappelijk ondernemen is samengesteld, bent up op deze pagina aan het juiste adres. De collectie is verkregen op een duurzame manier, waarbij Kerstpakketten idee rekening houdt met het milieu en de sociale context.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Thema: Verantwoord
Sorteren op:

Op het moment zijn we druk bezig met het samenstellen van de nieuwe collectie voor 2020. Deze komt medio juli online.

Heeft u vragen of wilt u een pakket laten samenstellen?
Neem dan contact op.

de nieuwe collectie kerstpakketten met nieuw de verantwoorde kerstpakketten

Verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is de manier waarop de kerstpakketten op deze pagina zijn verkregen. Kerstpakketten idee probeert bij het maken van deze kerstpakketten iets terug te geven aan de samenleving. Wij proberen dit te doen ten aanzien van het milieu en de sociale samenleving. Kerstpakketten idee heeft zich binnen het verantwoord ondernemen vooral gericht op het aspect ‘duurzaam’. Wij willen hierbij graag richten op de kansen van een beter milieu en meer welzijn van de medewerkers en de maatschappij. Zo proberen wij bij de productie van deze kerstpakketten een toekomstgerichte visie te ontwikkelen met de verkoop van kerstpakketten. De collectie bevat ook een halal, ludiek of modern karakter, zodat we voor ieder wat wils een mooi verantwoord kerstpakket te krijgen is.

Waarom duurzaam?

Kerstpakketten idee vindt het belangrijk om duurzame kerstpakketten aan te bieden. Het is erg goed voor de aarde en het zal zorgen voor een beter klimaat wanneer meer bedrijven het doen. Bovendien spelen bedrijven een belangrijke rol in de CO2-uitstoot. Kerstpakketten idee wil hier mede het goede voorbeeld aan geven. Bovendien is er steeds meer vraag naar duurzame kerstpakketten. De producten in de kerstpakketten, zijn stuk voor stuk producten die op een duurzame manier zijn verkregen.

Zelf een duurzaam pakket samenstellen

Wij bieden u ook de mogelijkheid om zelf een verantwoord kerstpakket samen te stellen. U kunt kiezen uit de beste duurzame product om te komen tot uw ideale verantwoorde kerstpakket of kies verantwoord voor goede doelen kerstpakketten. U kunt via onze maatwerk pagina het formulier invullen, waarin u specifiek aangeeft welke combinatie van producten u in het kerstpakket wilt hebben. Binnen 3 dagen ontvangt u van ons de factuur met bijbehorende foto’s van het kerstpakket. Aan de zelf samengestelde kerstpakketten zit een minimum bestelling van 100 stuks.

het assortiment van onze kerstpakketten zijn aangevuld met verantwoorde kerstpakketten

Vragen over duurzame kerstpakketten?

Wij kunnen ons het goed voorstellen dat er onduidelijkheden kunnen ontstaan over het verantwoorde kerstpakket. Als dit voorkomt raden wij u aan niet te twijfelen, en direct contact op te nemen met onze klantenservice. Zij zullen u alle informatie verschaffen over de duurzame kerstpakketten, die u nodig heeft om het beste kerstpakket te kiezen voor uw collega’s. Wij wensen u veel succes met het vinden van uw verantwoorde kerstpakket!

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl