Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Goede doelen kerstpakketten collectie

Op zoek naar Goede Doelen Kerstpakketten? Kerstpakketten idee biedt hierin diverse mogelijkheden. Pakketten waarvan een bepaald gedeelte naar een goed doel gaat, echter ook een mogelijkheid waarbij de medewerker een eigen goed doel uitkiest en zelf eenvoudig online een donatie uitvoert. Lees verder.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Goede doelen
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Rijkelijk gevulde kerstpakketten waarmee een goed doel gesteundt wordt

Een donatie aan goede doelen

Kerstpakketten en goede doelen zijn ieder jaar weer met nauw met elkaar verbonden. Van sommige pakketten wordt een gedeelte van de opbrengst aan een goed doel geschonken. Andere pakketten bevatten cheques waarmee eenvoudig een donatie gedaan kan worden. Tevens is er een mogelijkheid, waarbij de medewerker zelf een goed doel kiest en een donatie uitvoert. Interesse, lees dan hieronder verder en kies voor verantwoorde kerstpakketten.

Medewerker schenkt zelf aan goed doel middels het kerst keuze cadeau

Tevens is het mogelijk om de medewerker zelf een goed doel te laten uitkiezen. Daarbij is het mogelijk dat de medewerker een bepaald gedeelte van de totale waarde van zijn kerstpakket schenkt aan een goed doel wat zijn/haar voorkeur heeft. De keuze is ieder jaar weer uniek en ruimschoots, waardoor er altijd een geschikt goed doel beschikbaar is. Indien dit de voorkeur heeft, kies dan voor het welbekende Kerst Keuze Cadeau van Kerstpakketten idee. Meer informatie omtrent het concept is te vinden op de pagina. Toch liever een eerlijk kerstpakket met beijvoorbeeld een Fair Trade karakter, ook deze pakketten behoren tot de mogelijkheden.

Werkgever reserveert een gedeelte voor goede doelen

Tegenwoordig komt het ook veelvuldig voor dat de werkgever van de organisatie het beschikbare budget voor de kerstpakketten opdeelt. Een gedeelte wordt dan namens het bedrijf gedoneerd aan een goed doel en van het andere deel bestelt men bijvoorbeeld een mooi geschenk uit de collectie van Makro kerstpakketten en regelt men de kerstborrel. In een landschap en maatschappij waar MVO steeds belangrijker is en wordt, is dit een veelvoorkomende oplossing bij bedrijven in Nederland en België.

Kerstpakketten waarmee een goed doel gesteund wordt

Vragen over goede doelen kerstpakketten?

Er kunnen altijd vragen zijn over de goede doelen kerstpakketten. Indien dit het geval blijkt te zijn, raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen u verder helpen met het goede doel kerstpakket en al uw vragen beantwoorden. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar middels e-mail, telefoon, live-chat en social media.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op