Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
In de etalage In de etalage
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Thema: Goede doelen
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Rijkelijk gevulde kerstpakketten waarmee een goed doel gesteundt wordt

Een donatie aan goede doelen

Kerstpakketten en goede doelen zijn ieder jaar weer met nauw met elkaar verbonden. Van sommige pakketten wordt een gedeelte van de opbrengst aan een goed doel geschonken. Andere pakketten bevatten cheques waarmee eenvoudig een donatie gedaan kan worden. Tevens is er een mogelijkheid, waarbij de medewerker zelf een goed doel kiest en een donatie uitvoert. Interesse, lees dan hieronder verder en kies voor verantwoorde kerstpakketten.

Medewerker schenkt zelf aan goed doel middels het kerst keuze cadeau

Tevens is het mogelijk om de medewerker zelf een goed doel te laten uitkiezen. Daarbij is het mogelijk dat de medewerker een bepaald gedeelte van de totale waarde van zijn kerstpakket schenkt aan een goed doel wat zijn/haar voorkeur heeft. De keuze is ieder jaar weer uniek en ruimschoots, waardoor er altijd een geschikt goed doel beschikbaar is. Indien dit de voorkeur heeft, kies dan voor het welbekende Kerst Keuze Cadeau van Kerstpakketten idee. Meer informatie omtrent het concept is te vinden op de pagina. Toch liever een eerlijk kerstpakket met beijvoorbeeld een Fair Trade karakter, ook deze pakketten behoren tot de mogelijkheden.

Werkgever reserveert een gedeelte voor goede doelen

Tegenwoordig komt het ook veelvuldig voor dat de werkgever van de organisatie het beschikbare budget voor de kerstpakketten opdeelt. Een gedeelte wordt dan namens het bedrijf gedoneerd aan een goed doel en van het andere deel bestelt men bijvoorbeeld een mooi geschenk uit de collectie van Makro kerstpakketten en regelt men de kerstborrel. In een landschap en maatschappij waar MVO steeds belangrijker is en wordt, is dit een veelvoorkomende oplossing bij bedrijven in Nederland en België.

Kerstpakketten waarmee een goed doel gesteund wordt

Vragen over goede doelen kerstpakketten?

Er kunnen altijd vragen zijn over de goede doelen kerstpakketten. Indien dit het geval blijkt te zijn, raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen u verder helpen met het goede doel kerstpakket en al uw vragen beantwoorden. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar middels e-mail, telefoon, live-chat en social media.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op