Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Kerstpakketten voor jongeren

Heeft u veel jonge werknemers in dienst, neem dan zeker een kijkje in het verbluffende aanbod kerstpakketten voor jongeren. De pakketten bevatten geen alcoholhoudende artikelen en zijn zeer geschikt voor de jonge doelgroep binnen uw organisatie.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Jongeren
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn

Kerstpakket jongeren

Jong en oud, iedereen is dol op verrassingen. En al helemaal tijdens de decemberdagen. De traditionele kerstpakketten zijn al jaren populair, zelfs bij jongeren. De mooie verpakkingen, de verrassende inhoud en de lekkernijen, wie houdt daar nu niet van? Kerstpakketten Idee biedt een breed aanbod kerstpakketten voor jongeren aan. Ieder jaar gaan we weer op zoek naar de laatste trends, zodat het assortiment bestaat uit populaire accessoires, gadgets en thema's. De handige zoekfunctie op de webshop helpt u snel op weg bij het vinden van kerstpakketten voor jongeren. Hebt u nog vragen of advies nodig? Schroom dan niet om contact op te nemen met de adviseurs van Kerstpakketten Idee. Zij helpen u graag op weg bij het vinden van een passend kerstpakket voor jongeren.

Breng uw doelgroep in kaart

Wilt u goed voorbereid op zoek gaan naar een kerstpakket voor de doelgroep jongeren? Breng dan eerst de groep goed in kaart. Wat zijn jongeren? Volgens de Van Dale zijn het personen tussen de 16 en 30 jaar. Deze groep gaat nog naar school of studeren, of ze zijn al aan het werk. Ook hebben de meeste studenten en scholieren een bijbaantje in het weekend of in de avonduren. In hun vrije tijd zijn ze graag samen met vrienden waarmee ze naar de bioscoop gaan, barbecueën, biertjes drinken of mee op vakantie gaan.

Jongeren houden van veelzijdigheid

Kerstpakketten Idee biedt verschillende thema kerstpakketten aan passend bij de groep jongeren. Zo vindt u in het assortiment pakketten die volledig in het thema barbecueën passen. Met de bijpassende hapjes en drankjes kan de barbecue direct aan. De pakketten in het thema reizen, bestaan uit een hippe en praktische reiskoffer of reistas. Het is toch geweldig dat uw cadeautje de hele wereld overgaat? Door het programma Heel Holland Bakt zijn steeds meer jongeren aan het bakken geslagen. Met de kerstpakketten gericht op het thema bakken maken de jongeren de heerlijkste taarten en cakes. En als u geluk nemen ze hun creaties mee naar het het werk!

Borrelpakket met wijn of bier

Ook een borrelpakket mag niet ontbreken in het rijtje kerstpakket jongeren. De pakketten met hartige hapjes en speciale biertjes zijn razend populair. En dat is niet voor niets, borrelen kan altijd! Op ieder momoment van de dag, op iedere dag van het jaar. Bent u meer van de wijn? Geen probleem. De kerstpakketten jongeren met een fles wijn en bijpassende snacks zijn met zorg samengesteld. U hebt de keuze uit rode en witte wijn, of toch liever rosé? Alles kan! Er komt een moment dat jongeren op zichzelf gaan wonen, op kamers gaan of misschien zelfs een eigen appartement of huis kopen. De woonaccessoires in de kerstpakketten voor jongeren vallen goed in de smaak. De prachtige plaids, de unieke theelichtjes en mooie schilderijen zorgen voor een thuisgevoel. Heerlijk knus op de bank met een dekentje, en de kaarsjes aan. Kortom, Kerstpakketten Idee biedt tal van kerstpakketten aan waarmee u jongeren verrast!

Vragen of meer informatie?

Hebt u vragen of advies nodig? De kerstpakkettenspecialisten van Kerstpakketten Idee behoren ook tot de groep jongeren of zijn jong geweest, dus wij kunnen u passend advies geven. Met hun jarenlange ervaringen bent u verzekerd van betrouwbaar en professioneel advies. Wij wensen u veel plezier met de inhoud van het kerstpakket jongeren.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op