Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
In de etalage In de etalage
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Thema: Nieuwjaarsgeschenk
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Nieuwste collectie nieuwjaarsgeschenken voor mannen en vrouwen online

Nieuwjaarsgeschenken voor mannen en vrouwen

Nieuwjaar is iets wat natuurlijk ieder jaar weer uitvoerig gevierd moet worden. Bovendien is het ook een geschikt moment om de mensen die altijd voor u klaar staan te bedanken met een origineel, luxe en leuk nieuwjaarsgeschenk. De keuze bij Kerstpakketten idee is groot en dat betekent dat de collectie zowel mooie nieuwjaarsgeschenken bevat voor mannen als vrouwen. De geschenken voor mannen zijn ietwat stoerder uitgerust met bijvoorbeeld bier en non-food items die gebruikt kunnen worden in de bouw. Denk aan een hamer, bieropener of inhoud gerelateerd aan vrachtwagens of auto's. De nieuwjaarsgeschenken voor vrouwen zijn bijvoorbeeld uitgerust met verzorgingsartikelen van het merk Rituals of praktische items die gebruikt kunnen worden voor in de keuken of wanneer men op reis gaat, denk bijvoorbeeld aan een praktisch trolley kerstpakket.

Nieuwjaarspakketten online kopen

U vindt in onze online groothandel een groot assortiment originele nieuwjaarspakketten. De pakketten kunnen onderling online vergeleken worden door middel van de vergelijkingsfunctie. De functie zet de pakketten overzichtelijk naast elkaar, waardoor inhoud, prijs en alle overige kenmerken van afzonderlijke pakketten met elkaar vergeleken kunnen worden. Van hieruit kan een beslissing gemaakt worden en het juiste nieuwjaarspakket besteld worden. Plaats het pakket in de winkelmand en voer het gewenste aantal stuks in. Doorloop alle stappen en vul de gegevens in. Tevens kan er een gewenste leverdatum opgegeven worden. Wij van Kerstpakketten idee zorgen er voor dat de nieuwjaarspakketten op de geselecteerde datum geleverd worden.

Nieuwjaarsgeschenken en tijd besparen!

Bespaart u zich de moeite om eindeloos de winkels af te struinen naar een uitgebreide collectie nieuwjaarsgeschenken. Wij hebben ze namelijk allemaal in onze webshop staan! In onze online groothandel is het eenvoudig om geschikte  nieuwjaarsgeschenken te selecteren op basis van prijsklassen en/of categorie. Het vinden en online bestellen van een voordelig nieuwjaarsgeschenk, wat volledig voldoet aan uw behoefte wordt in onze webshop eenvoudig gemaakt.

Zelf samenstellen van nieuwjaarsgeschenken

Wanneer de keuze in nieuwjaarsgeschenken niet geheel aan uw wensen voldoet, is het mogelijk om zelf pakketten te laten samenstellen. Hierbij is het essentieel dat wensen en eisen duidelijk omschreven worden, waarna onze stylisten een assemblage kunnen maken, denk bijvoorbeeld aan leuke borrelpakketten met daarin speciaal bieren of heerlijke wijnen in combinatie met nootjes en allerlei lekkers. De voorstellen worden gefotografeerd en netjes in een overzichtelijk document gezet. De voorstellen ontvangt u in de mailbox, waarna feedback gegeven kan worden. Op basis van de feedback en de kunde van onze stylisten komt er uiteindelijk een nieuwjaarsgeschenk voor mannen en vrouwen wat geheel aansluit bij uw wensen. Heeft u uiteindelijk liever een kerstpakket om te koken, dan is dat geen probleem. Onze medewerkers gaan terug naar de tekentafel en fabriceren een nieuw nieuwjaarsgeschenk voor u.

Uitgebalanceerd assortiment nieuwjaarspakketten voor personeel en relaties

Contact of vragen?

Heeft u een vraag inzake onze nieuwjaarsgeschenken, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze klantenservice staat voor u klaar.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op