Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Kerstpakketten voor bouwvakkers

Werkzaam in de bouw? Dan zijn de kerstpakketten voor de bouwvakkers een absolute must see. De pakketten zijn toegespitst op de bouw en dus uitstekend geschikt om te overhandigen aan de hardwerkende bouwvakkers. De collectie bevat leuke en handige items waar bouwvakkers blij van worden.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Bouwvak
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakketten voor de bouwvakkers onder ons

Kerstpakketten speciaal voor bouwvakkers

Ook dit jaar zijn onze specialisten weer flink bezig geweest om een verbluffend kerstpakketten aanbod samen te stellen. Van chocolade gereedschap, tot aan rijkgevulde gereedschapskisten of een lekker bierpakketje. Zo kan ook uw personeel optimaal genieten. Het is natuurlijk aangenaam om na het werk even lekker op de bank te zitten met een ambachtelijk Belgisch speciaal biertje.

Bouwvak samengesteld

Deze kerstpakketten zijn vaak samengesteld uit producten die voor mannen zijn uitgekozen, denk aan producten die verband houden met techniek of wat te denken van gadget kerstpakketten. Wilt u liever producten die voor al uw werknemers geschikt zijn? Kerstpakketten Idee is rijk aan verschillende thema's. Dit jaar zijn er wel ruim 800 kerstpakketten, waardoor er voor ieders behoefte wel een mooi pakket is. Denk bijvoorbeeld eens aan een Hollands kerstpakket. Deze kerstpakketten worden uiterst gewaardeerd door de bouwvakkers.

Het bouwvak kerstpakket zoals u dat wil

Wilt u enkele artikelen uit de bouwvak pakketten samenvoegen? Dat is helemaal geen probleem bij een afname van minimaal 50 stuks. Wanneer u uw voorkeuren doorgeeft, gaan onze stylisten hard aan de slag om dit kerstpakket zo mooi mogelijk voor u te maken. Na enkele dagen zult u het samengestelde kerstpakket gefotografeerd bij de offerte vinden. Is het kerstpakket nog niet helemaal naar wens? Dan kunt u het altijd nog aanpassen.

Kerstpakketten voor de bouwvakker, vol met leuke chocolade gereedschappen

Komt u er nog niet helemaal uit?

Indien u vragen heeft over onze bouwvak kerstpakketten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Elk jaar is het weer lastig om het juiste kerstgeschenk uit te zoeken, en zij helpen u graag met al uw vragen en onduidelijkheden. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495 - 84 32 42. 

Wij wensen u veel succes met het zoeken naar uw favoriete bouwvak kerstpakket, en zien uw bestelling graag verschijnen. Bent u last minute nog aan opzoek naar een mooi pakket, bekijk dan de actuele kerstpakket aanbieding.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op