Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
In de etalage In de etalage
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Thema: Bouwvak
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Kerstpakketten voor de bouwvakkers onder ons

Kerstpakketten speciaal voor bouwvakkers

Ook dit jaar zijn onze specialisten weer flink bezig geweest om een verbluffend kerstpakketten aanbod samen te stellen. Van chocolade gereedschap, tot aan rijkgevulde gereedschapskisten of een lekker bierpakketje. Zo kan ook uw personeel optimaal genieten. Het is natuurlijk aangenaam om na het werk even lekker op de bank te zitten met een ambachtelijk Belgisch speciaal biertje.

Bouwvak samengesteld

Deze kerstpakketten zijn vaak samengesteld uit producten die voor mannen zijn uitgekozen, denk aan producten die verband houden met techniek of wat te denken van gadget kerstpakketten. Wilt u liever producten die voor al uw werknemers geschikt zijn? Kerstpakketten Idee is rijk aan verschillende thema's. Dit jaar zijn er wel ruim 800 kerstpakketten, waardoor er voor ieders behoefte wel een mooi pakket is. Denk bijvoorbeeld eens aan een Hollands kerstpakket. Deze kerstpakketten worden uiterst gewaardeerd door de bouwvakkers.

Het bouwvak kerstpakket zoals u dat wil

Wilt u enkele artikelen uit de bouwvak pakketten samenvoegen? Dat is helemaal geen probleem bij een afname van minimaal 50 stuks. Wanneer u uw voorkeuren doorgeeft, gaan onze stylisten hard aan de slag om dit kerstpakket zo mooi mogelijk voor u te maken. Na enkele dagen zult u het samengestelde kerstpakket gefotografeerd bij de offerte vinden. Is het kerstpakket nog niet helemaal naar wens? Dan kunt u het altijd nog aanpassen.

Kerstpakketten voor de bouwvakker, vol met leuke chocolade gereedschappen

Komt u er nog niet helemaal uit?

Indien u vragen heeft over onze bouwvak kerstpakketten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Elk jaar is het weer lastig om het juiste kerstgeschenk uit te zoeken, en zij helpen u graag met al uw vragen en onduidelijkheden. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495 - 84 32 42. 

Wij wensen u veel succes met het zoeken naar uw favoriete bouwvak kerstpakket, en zien uw bestelling graag verschijnen. Bent u last minute nog aan opzoek naar een mooi pakket, bekijk dan de actuele kerstpakket aanbieding.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op