Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Thema: Technisch
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Kerstpakketten voor de technische Sector

Geef een technisch kerstpakket als geschenk

De gezellige kerstdagen naderen weer en u wilt uw medewerkers verrassen met een welverdiend cadeau. Een mooi gebaar, maar het kan lastig zijn om een perfect geschenk te vinden. Hier kunnen wij u bij helpen! Werkt u in de technische sector? Dan zijn onze technische kerstpakketten uw ideale oplossing. Deze kerstpakketten bevatten zowel food als non-food producten. Vanzelfsprekend zijn deze non-food producten vanuit een technisch perspectief gekozen. Kerstpakkettenidee.nl biedt verschillende technische kerstpakketten die geschikt zijn voor zowel man als vrouw. Bekijk nu het aanbod en plaats uw bestelling. Let wel op: de voorraad is beperkt, dus wees op tijd!

Wat houden de technische kerstpakketten in?

De reden dat wij technische kerstpakketten aanbieden is omdat er tegenwoordig steeds meer banen in de technische sector bijkomen (bijvoorbeeld in de ICT) en tevens is het populair en betreft het een kerstpakket met een stoer thema. Daarom hebben wij sinds kort een collectie van technische kerstpakketten. Wat houden deze pakketten eigenlijk in? Ten eerste bevat dit kerstpakket verschillende technische producten. Denk dan aan USB-sticks, luidsprekers, camera's, microfoons, gereedschap, computeraccessoires en vele andere handigheden. Zolang het een beetje technisch is, kan u het in dit pakket vinden. En vergeet natuurlijk de lekkernijen niet! Bij een kerstcadeau hoort eenmaal wat lekkers, zo ook in deze technische kerstpakketten. Bij dit pakket ontvangt u gezouten snacks, zoals chips en crackers, een paar lekkere biertjes, wat dipjes en nog een aantal verschillende heerlijkheden. Toch liever shoppen uit een mooie huisselectie, bekijk dan eens de Sligro kerstpakketten. Veel mensen die met techniek bezig zijn, houden ervan om lekker achter hun computer te zitten en met hun vrienden een spelletje te spelen. Hier komt bijvoorbeeld een koptelefoon met microfoon goed van pas! Zo kunnen ze coördineren en gezellig met elkaar praten tijdens het gamen. En wat hoort er bij een avondje chillen? Juist ja, wat lekkers. De lekkernijen van het technische kerstpakket zullen hierbij zeker in de smaak vallen. Doe uw medewerkers een plezier met dit pakket en ze zullen zeer tevreden zijn! Een bestelling plaatsen is erg simpel. U klikt op uw favoriete technische kerstpakket, beslist hoeveel stuks u graag zou ontvangen en voert de bestelling door. Zodra wij uw bestelling in ontvangst hebben genomen gaan onze medewerkers gelijk aan de slag om uw kerstpakketten op tijd te leveren. Heeft u een kerstpakket gevonden dat aan uw wensen voldoet? Wacht dan niet te lang met bestellen! De technische kerstpakketten kunnen zomaar uitverkocht worden, dus raden wij u aan tijdig een bestelling te plaatsen.

Creëer uw eigen kerstpakket

Niet helemaal tevreden met de aangeboden technische kerstpakketten of bent u actief in een andere branche? Overweeg dan zelf een kerstpakket samen te stellen, hiermee bent u er zeker van dat uw collega's unieke kerstpakketten ontvangen. Denk aan een techniek kerstpakket en indien u werkzaam bent in de bouw, dan is een bouwvak kerstpakket aan te raden. Een maatwerk kerstpakket samenstellen gaat vanaf 100 stuks en is ontzettend eenvoudig. U geeft uw voorkeuren door aan ons en de stylisten gaan aan de hand van uw wensen een aantal technische kerstpakketten  in elkaar zetten. Binnen enkele werkdagen ontvangt u de vrijblijvende offerte met foto's van de pakketten. Samen met u proberen we het ideale technische kerstpakket te creëren. Ook kunt u eens onze showrooms bezoeken waar u ter plekke met de experts een kerstpakket kunt samenstellen. De klant staat bij ons voorop en daar doen we ook ons best voor!

Technische kerstpakketten met gereedschap en snacks

Heeft u vragen over de technische kerstpakketten?

De technische kerstpakketten zijn het perfecte cadeau om met de kerst te geven. Werkt u in de technische sector? Dan zullen deze pakketten u niet teleurstellen. Mocht u toch iets anders zoeken? Bekijk dan eens alle andere kerstpakketten die wij aanbieden. Vast en zeker zit er een tussen die u bevalt!

Heeft u vragen of opmerkingen over de technische kerstpakketten (of andere pakketten), dan ontvangen wij graag een mail of telefoontje van u. Telefonisch zijn wij maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar op +31 (0)495 - 84 32 42. Stuurt u liever een mail? Dan ontvangen wij die graag op service@kerstpakkettenidee.nl.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op