Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
In de etalage In de etalage
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Thema: Trendy
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Overzicht van alle trendy kerstpakketten

Trendy kerstpakketten bestellen?

Trendy bedrijven vragen uiteraard ook om een trendy kerstpakket. Met onze kerstpakket 2022 collectie weet u zeker dat u met de tijd meegaat. Kerstpakketten idee houdt namelijk de laatste trends in de gaten en dit uit zich in de meest trendy kerstpakketten. Zo creatief kunt u het zelf niet bedenken! Geef uw collega's een van onze kerstpakketten en ga samen vrolijk het nieuwe jaar in. Op naar een nieuw succesvol jaar met een trendy kerstpakket van Kerstpakketten idee.

Verras uw collega's met een trendy kerstpakket!

Wilt u goed voor de dag komen en uw collega's eens echt goed verrassen dit jaar? Kerst is hiervoor de perfecte gelegenheid, waar gewaardeerde collega's samenkomen met familie en vrienden om lekker te koken. Dit jaar geen standaard pakketten, maar iets unieks: een trendy kerstpakket. U wilt natuurlijk niet dat uw collega's denken dat u zich er gemakkelijk vanaf heeft gemaakt. Voorkom dit door een trendy kerstpakket bij ons te bestellen in plaats van een standaard cadeaubon, die vaak toch vergeten wordt en verdwijnt in een diepe lade. Met een uniek en trendy geschenk laat u een grote indruk achter en dat is wat de ontvangers graag willen zien aan het einde van het jaar.

Zorgvuldig uitgezochte pakketten

Allereerst maken kerstpakketten die zorgvuldig zijn uitgezocht en samengesteld een goede indruk. U kent uw collega's als geen ander en u weet waarschijnlijk dus ook waar u ze mee kunt verrassen. Vaak vallen deze cadeaus goed in de smaak en krijgt u als werkgever veel complimentjes. Maak het kerstpakket dit jaar af door er een persoonlijke boodschap aan toe te voegen. Via deze weg laat u extra uw waardering blijken! Collega's zullen onder de indruk zijn. Mocht u toch graag net iets anders willen, neem dan contact op met onze klantenservice en laat u bijpraten over het lokaal kerstpakket aanbod. Het is namelijk mogelijk om een kerstpakket zelf samen te stellen bij een minimale afname van 100 stuks. Wij helpen u graag bij de keuze van uw trendy kerstpakket.

Kerstpakketten trends

Een trend die we al een aantal jaren zien, zijn de geliefde fair trade kerstpakketten. Veel bedrijven hebben de afgelopen jaren het thema Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan. In ons assortiment is deze trend terug te zien. U vindt namelijk tal van mooie MVO pakketten, die voldoen aan duurzaamheid en fair trade richtlijnen en eisen. Maar daarnaast worden natuurlijk ook de allerlaatste trends in ons assortiment opgenomen, waardoor we jaarlijks hippe kerstpakketten kunnen presenteren aan onze doelgroep.

Mooi en gewild trendy kerstpakket voor dames en heren

Ruime keuze aan kerstpakketten

Met een keuze uit meer dan 800 geschenken mogen wij ons één van de grootste online aanbieders op het gebied van trendy kerstpakketten noemen. Bekijk onze thema's aan kerstpakketten eens. Van Bakken & Grillen, Familie & Gezellig tot Beauty & Health en Reizen: Kerstpakketten idee heeft het allemaal! Heeft u een trendy kerstpakket gevonden dat bij uw budget, organisatie en medewerkers past? Zet de items dan in het winkelwagentje en bestel ze direct. Bestellen is mogelijk zolang de voorraad strekt. Op het moment dat u voor ons kiest, krijgt u gratis van ons een bonuscadeautje. Dit cadeautje ontvangt u binnen 14 dagen na de leverdatum. Zo verrast u niet alleen uw medewerkers, maar ook uzelf!

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Hoeveel kerstpakketten heeft Kerstpakketten idee?

Kerstpakketten idee heeft heeft meer dan 825 kerstpakketten verdeeld over 50 thema's, maak gebruik van onze handige filter systeem om uw ideale kerstpakket sneller te vinden.

Wat is de minimale bestelhoeveelheid?

De minimale bestelhoeveelheid is 5 stuks.

Is achteraf betalen mogelijk?

Ja hoor, achteraf betalen is mogelijk tot een bedrag van €10.000,- incl BTW.. Boven dit bedrag kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice en verloopt dit middels een bankgarantie.

Kan ik het tijdstip van levering zelf kiezen?

U kunt bij Kerstpakketten idee alleen de leverdatum kiezen, tijdstip is helaas niet mogelijk.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op