Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

De nieuwste gadgets in het kerstpakket

Diverse kerstpakketten bestaan dit jaar uit handige gadgets. De gadgets zijn handig te gebruiken in het dagelijkse leven. Van actioncamera's tot aan mini bbq's, voor ieder wat wils. Tegenwoordig kan een gadget niet meer ontbreken in uw kerstpakket. Bekijk de collectie en bestel eenvoudig online.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Gadgets
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Meest bruikbare kerstpakketten met leuke gadgets

Wat zijn gadgets?

Gadgets zijn veelal elektronische producten, die altijd handig zijn en van pas kunnen komen in het dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld aan de kerstpakketten met speaker. Ze behoren tot de kerstpakketten met technisch thema. Zo hebben wij van Kerstpakketten idee het hele jaar druk gezocht naar de meeste bruikbare gadgets. Tegenwoordig zijn gadgets helemaal van deze tijd, en daarom mogen deze niet ontbreken in uw kerstpakket. Met deze kerstpakketten combineert u het geven van een gadget met het geven van onze heerlijke foodartikelen. Zo kan kerst niet meer stuk en zult u de ontvangers verrassen. De gadgets zitten ook verpakt in de hippe kerstpakketten. Dit zijn typische jeugd kerstpakketten, aangezien ze zijn uitgerust met leuke gadgets en elektronica. Denk tevens aan kerstpakketten waarin een bbq of blender zit. De barbecue is erg geschikt om met vrienden een leuk avondje te gaan grillen en de blender is erg bruikbaar voor het maken van gezonde smoothies of shakes wanneer men gaat sporten.

Maatwerk gadget kerstpakketten laten samenstellen

Toch niet gevonden waarnaar u opzoek was? Dan is er ook nog de mogelijkheid om zelf kerstpakketten samen te stellen vanaf een afname van 100 stuks. Heeft u wel een gadget gevonden die u aansprak, maar vond u de andere artikelen in het pakket niet naar wens? Dan kunt u deze gadget ook combineren met andere artikelen. Geef uw voorkeuren door aan onze stylisten en na enkele dagen worden de samengestelde pakketten gefotografeerd en in een offerte naar u toegezonden. Uiteraard kunnen deze pakketten hierna nog gewijzigd worden. Houdt u van chocolade fonduen? Dan is een fondue kerstpakket bijvoorbeeld een aanrader.

Neem ook eens een kijkje bij onze andere producten

Kerstpakketten Idee is rijk aan verschillende soorten kerstpakketten. Dit jaar telt de kerstpakketten 2020 collectie ruim 800 kerstpakketten. Wilt u uw werknemers na dit hele jaar hard werken een avondje laten ontspannen? Denk dan eens aan onze rituals kerstpakketten en geschenksets. Deze rituals kerstpakketten gaan natuurlijk goed samen met lantaarn kerstpakketten. Wat is er nou meer ontspannen dan lekker in het bad vertoeven met kaarslicht. Met al deze thema's doen wij ieder jaar weer ons best om uw behoefte werkelijkheid te maken.

Kerstpakketten met de nieuwste elektronica

Vragen?

Indien u vragen heeft over onze gadget kerstpakketten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Elk jaar is het weer lastig om het juiste kerstgeschenk uit te zoeken, en zij helpen u graag met al uw vragen en onduidelijkheden. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495-84 32 42.

Wij wensen u veel succes met het zoeken naar uw favoriete gadget kerstpakket, en zien uw order graag verschijnen.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Is het mogelijk om een elektro gadget kerstpakket bij jullie samen te stellen?

Ja, het is mogelijk om een elektro gadget kerstpakket samen te stellen met maatwerk. De kerstpakketten worden op een door u gekozen datum geleverd.

 

Wat is een elektro gadget kerstpakket?

Een elektro gadget kerstpakket is een pakket met gadgets die u vandaag de dag niet meer weg kunt denken. De pakketten zijn verkrijgbaar in verschillende samenstellingen. Denk hierbij aan gadgets als een powerbank, oortjes of een speaker.
 

Is het mogelijk om de factuur achteraf te betalen?

Ja, u heeft bij kerstpakketten idee de mogelijkheid om de factuur achteraf te betalen. Dit kan tot een maximale orderwaarde van €10.000,- incl. BTW , orders boven de €10.000,- incl. BTW gaan via een officiële bankgarantie, neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Hoe groot is de collectie van kerstpakketten idee?

Kerstpakketten idee beschikt over een collectie van meer dan 825 verschillende artikelen. De artikelen zijn opgesplitst in verschillende thema’s en kleuren.
 

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op