Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

De nieuwe traditionele kerstpakketten collectie


Door de jaarlijks aanhoudende populariteit hebben we onze collectie traditionele kerstpakketten wederom uitgebreid. Het volledige assortiment is hieronder te bekijken. Aan de linkerzijde kan onder andere eenvoudig gefilterd worden op kleur, inhoud en thema.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9.0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9.0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Collectie traditionele kerstpakketten

Kies online uit ruim 700 traditionele kerstpakketten

Op Kerstpakketten idee is de keuze enorm groot. Door de aanhoudende populariteit van het traditionele kerstpakket is de collectie dit jaar uitgebreid naar ongeveer 700 verschillende kerstpakketten, met allen een uniek en origineel karakter.

Waarom kiezen voor een traditioneel kerstpakket?

Iedere jaar worden er weer vele duizenden traditionele pakketten ingepakt en klaargemaakt voor het transport naar de bedrijven. Het traditionele kerstpakket blijft razend populair en dat zien wij als leverancier jaarlijks terug in de verkochte aantallen. Het voordeel van een traditioneel kerstpakket is en blijft het fenomeen 'kerstpakket' gecombineerd met de nieuwsgierigheid van de ontvangers. Uit diverse onderzoeken blijkt dat het gros toch altijd weer erg nieuwsgierig is naar de inhoud van een traditioneel kerstpakket. De goedgevulde dozen worden dan ook veelal open gemaakt in het bijzijn van de familie.

Het kerstpakket is al een jarenlange traditie in Nederland, België en Engeland. Het pakket stamt af uit het verleden waar de rijke werkgevers een doos eten meegaven aan de werknemers wanneer zij rond kerstmis terug gingen naar hun geliefde familie. Het was een soort blijk van waardering jegens de medewerkers toe. Dit prachtige fenomeen is nog steeds actueel en erg populair.

Eenvoudig online bestellen

Het plaatsen van een bestelling is erg eenvoudig. Kies uw favoriete pakket en vul het gewenste aantal stuks in. In de stappen daarna worden factuurgegevens en een leverdatum gevraagd. Vul al deze info nauwkeurig in en rond de betaling af. Binnen enkele minuten wordt er een bevestigingsmail naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Betreffende e-mail bevat een overzicht van de reeds bestelde traditionele kerstpakketten alsmede gegevens inzake de levering.  

Uitstekende beoordelingen

Zoals u wellicht heeft kunnen zien is Kerstpakketten idee veelvuldig beoordeelt door klanten. Betreffende onafhankelijke beoordelingen zoomen in op de collectie traditionele pakketten, klantenservice, bestelproces en informatievoorziening. Wij willen u dan ook aanraden om de beoordelingen te bekijken, alsmede een kijkje te nemen op de Media pagina van Kerstpakketten idee. Hierdoor krijgt u een goed beeld van één van de grootste leveranciers van traditionele kerstpakketten in Nederland.

Overzicht traditioneel kerstpakket online

Heeft u een vraag?

Bij onduidelijkheid of vragen, kunt u tijdens kantooruren contact met ons opnemen. Onze specialisten zitten voor u klaar tussen 09:00 en 17:00 uur en staan u graag te woord inzake onze ruimgevulde traditionele kerstpakketten.

Wij zijn te bereiken via telefoon: 0495 84 32 42, via e-mail, live-chat en social media. Kortom, legio mogelijkheden om u te voorzien van advies en u verder te helpen bij vragen.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl