Nog 93 dagen tot kerst!
Afleverdatum kunt u zelf kiezen Laagste prijs gegarandeerd Offerte is vrijblijvend
Klik om in te klappen

Kerstpakketten zonder alcohol collectie

Op deze pagina vindt u de collectie kerstpakketten zonder alcohol. De pakketten zijn allen goedgevuld, zonder dat er alcohol inzit. Aan de linkerzijde kunt u ook filteren. Filter op thema en bekijk ook de 'Halal' kerstpakketten. Veel succes met uw zoektocht.

Gratis Bonuscadeu's
Choco Treat

Choco Treat

2 artikelen € 5.65
Nerea

Nerea

2 artikelen € 6.90
Cava Brut Portium

Cava Brut Portium

2 artikelen € 9.65
Special Gift

Special Gift

3 artikelen € 9.90
Tapperij

Tapperij

8 artikelen € 9.95
Relax Avondje

Relax Avondje

5 artikelen € 9.95
Shower Gift

Shower Gift

5 artikelen € 9.95
Orange Juice

Orange Juice

9 artikelen € 10.00
Gouden Tien

Gouden Tien

10 artikelen € 10.00
Rosso Veneto

Rosso Veneto

2 artikelen € 10.75
Three Passo Bio

Three Passo Bio

2 artikelen € 12.05
Little Bite

Little Bite

8 artikelen € 13.50
Le Robinet Dor

Le Robinet Dor

3 artikelen € 13.50
Originele kerstpakketten collectie online

Kerstpakketten zonder alcohol vindt u hier

Gezien het feit dat kerstpakketten zonder alcohol steeds meer geliefd zijn, hebben wij speciaal voor u een selectie gemaakt van goedgevulde alcoholvrije pakketten. Deze collectie presenteren wij u op deze pagina. Neem gerust een kijkje en bestel eenvoudig online via de webshop.

Alcoholvrije kerstpakketten

Wijngeschenken en champagne zijn erg populair als kerstgeschenk. In bijna ieder kerstpakket zit wijn, een bierpakketje of een fles champagne. Maar wordt er ook wel eens gedacht aan mensen die geen alcohol drinken? Kerstpakkettenidee houdt hier rekening mee en daarom hebben wij speciaal voor deze doelgroep een mooi assortiment samengesteld.

Op Kerstpakkettenidee.nl kunt u diverse kerstpakketten bestellen die geen druppel alcohol bevatten. Ook wanneer u zelf een alcoholvrij geschenk wilt samenstellen (vanaf 50 stuks) kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Waarom geen alcohol?

Er zijn diverse redenen waarom een kerstpakket zonder alcohol beter bij iemand past. Het kan zo zijn dat uw werknemers geen alcohol drinken, de leeftijd dit nog niet toelaat of er niet van houden. In combinatie met bepaalde medicijnen of in geval van ziekte mág vaak geen alcohol gedronken worden. Het gebaar is dan mooi, maar uw werknemer heeft niets aan het kerstpakket en kan zich gepasseerd voelen. In sommige gevallen mag uw werknemer geen alcohol drinken in verband met religieuze eisen; ook deze mensen wilt u niet passeren! En, in 2017 is de leeftijdsgrens voor alcohol gestegen van 16 naar 18 jaar en zult u er dus ook rekening mee moeten houden of al uw personeel wel boven de 18 is.

Een origineel kerstpakket bestellen

Bestel uw alcoholvrij kerstpakket op Kerspakkettenidee.nl

Twijfelt u of er mensen bij u in dienst zijn die geen alcohol willen of mogen drinken? Wilt u het zekere voor het onzekere nemen en ervoor zorgen dat al uw medewerkers tevreden en blij zijn met het kerstpakket? Of zoekt u om andere redenen een alcoholvrij kerstpakket? Bestel dan een kerstpakket zonder alcohol op Kerstpakkettenidee.nl. Wij zijn hét adres voor geschenkpakketten en kunnen u een geweldig cadeau aanbieden, of er nu alcohol inzit of niet!

Kijk in ons overzicht van kerstpakketten zonder alcohol, of neem contact met ons op. U kunt uit ons aanbod ongetwijfeld een alcoholvrije keuze maken!

Premium kerstpakketten
Gratis bonuscadeau's Laagste prijsgarantie Leverdatum zelf kiezen
Hoofdkantoor Staat 42 6031 EM, Nederweert +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl
Facebook Google+ LinkedIn
De locaties van onze inpakcentrales
Copyright © 2017 - Kerstpakketten idee - Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap