De kerst cadeaubon biedt keuze uit +1000 cadeaus

De kerstpakket cadeaubon is een persoonlijk kerstpakket, waarbij de ontvanger uit méér dan 1000 mooie cadeaus mag kiezen. Het puntensysteem zorgt voor een flexibele indeling, waardoor men 1 of meerdere kado's kan kiezen en is razend populair als alternatief voor de welbekende VVV-bon. Het assortiment is onderverdeeld in de categorieën; Elektro, Wonen, Audio, Koken, Eten / Drinken, Erop Uit, Tijdschriften en boeken, Goeden Doelen. Kortom, voor ieder wat wils een mooi persoonlijk kerstkado.

Webshop & Giftbox in huisstijl

De ontvanger ontvangt een giftbox welke aan de voorzijde wordt voorzien van bedrijfslogo. Op de achterzijde wordt een kerstgroet gedrukt (deze mag u aanleveren). De ontvanger logt in met de code die hij/zij ontvangt middels dit kerstpakketten cadeaubon concept. De webshop wordt opgemaakt in de uitstraling van de organisatie. Zo zullen de bedrijfskleuren terugkomen, het bedrijfslogo wordt geïmplementeerd en ook is er ruimte voor een uitgebreide kerstboodschap welke op de homepage tevoorschijn komt. De background van de keuzewebshop wordt voorzien van een sfeervol kerst-animatiefilmpje en kerstafbeelding.

Vraag een gratis voorbeeld webshop aan Bekijk nu onze voorbeeldshop & cadeaus

Het gróótste 'Kerstpakketten Kadobon' concept van NL

Het keuze assortiment is zo uitgebreid, dat er keuze is uit ruim 1000 cadeaus. Hiermee zijn wij het allergrootste keuzebon concept van Nederland. Door jaarlijks uit te breiden en vernieuwingen toe te passen trachten we voorloper te blijven op het gebied van dit concept. De gekozen cadeaus leveren wij binnen 48 uur aan huis bij de medewerker en dat alles onder het genot van een uitstekende garantieregeling.

99% tevredenheid Flexibel kerstpakket De mooiste kado's Veelzijdige keuze

De werkwijze van het online keuzekado

Bestel Keuzepunten

Bestel onderaan de pagina het gewenste aantal kerstpakket cadeaubonnen.

Personaliseren

Na ontvangst van uw order, sturen wij u informatie toe over hetgeen wij van u nodig hebben om alles te personaliseren.

Ontvanger kiest

De ontvanger van de kerst cadeaubon logt in op de keuzeshop en kiest obv punten 1 of méérdere kerstkado's.

Bezorging

Gekozen kado's op werkdagen vóór 21:30 uur, worden dezelfde dag verzonden. Levering kosteloos op één adres in NL of BE..

Vanaf 500 stuks bieden wij fullservice maatwerk mogelijkheden

Vanaf een minimum aantal van 500 stuks kunnen wij volledig maatwerk aanbieden, waarbij de giftbox, de background en de giftcard volledig van maatwerk worden voorzien. Ook is het mogelijk om een eigen gemaakt kerstfilmpje te laten implementeren in de kadoshop. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact op met onze helpdesk.

Wat krijg ik bij een eigen keuze kerstpakket?

Webshop in huisstijl Interactieve Webshop met eigen aangeleverde kerstboodschap en opgemaakt in de bedrijfskleuren inclusief logo, kerst-animatiefilmpje en sfeerafbeelding.
Gepersonaliseerde giftbox Giftbox voorzien van bedrijfslogo en eigen aangeleverde korte kerstgroet.
Luxe giftcard Moderne giftcard met daarop individuele inloggegevens.
Professionele helpdesk Korte communicatielijnen met onze klantenservice en productspecialisten.
Gróótste keuze assortiment De medewerker kiest uit ruim +1000 kado's op een tijdstip dat het hem/haar uitkomt.
Snelle levering & Gratis verzending Bestelde kado's op werkdagen voor 21:30 uur worden gratis bezorgt op één adres in Nederland of België.
Eigen voorraad Levering uit eigen voorraad & innovatieve magazijnen.
Gratis demo webshop Benieuwd hoe het eruit ziet? Vraag hier (linkje erachter) een gratis demoshop aan.

Voordelen eigen keuze kerstpakketten

Gróótste eigen keuzeconcept van Nederland en België (+1000 kado's) Kies 1 of méérdere kado's op basis van punten Tevens keuze uit enkele traditionele kerstpakketten Uitstekende garantieafhandeling Hoge tevredenheid door keuzevrijheid en flexibiliteit Kado kiezen voor partner of gezin is mogelijk door het puntensysteem Eigen professionele helpdesk De inlogcodes zijn heel lang geldig Webshop is gebruiksvriendelijk op desktops en mobiele apparaten Snelle levering van bestelde kado's Mogelijkheid om missende punten bij te kopen Méérdere goede doelen

Een greep uit ons kado assortiment

Feestelijk luxe giftbox

Keuze uit onderstaande giftboxen, die worden voorzien van bedrijfslogo en persoonlijke kerstgroet

Hollands
Kerstboom
Rendier
Bestel hieronder uw giftboxen Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij contact met u op voor de keuze van de giftbox en verdere personalisatie.
In het afgelopen uur hebben 1 bedrijven een voorbeeld webshop aangevraagd.
Momenteel 8 geïnteresseerde in het keuzeconcept
+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl