Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Bier kerstpakketten assortiment


Een bier kerstpakket mag niet ontbreken aan het totaalassortiment van Kerstpakketten idee. De bier kerstpakketten bestaan onder andere uit speciaalbieren, aangevuld met heerlijke nootjes en kaas. Dit alles is veelal verpakt in luxe houten kistjes, waardoor het een echt mannen kerstpakket betreft.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Kerstpakketten gevuld met speciaalbieren en mooie bierglazen

Bier kerstpakketten voor echte fijnproevers

Het is in Nederland gebruikelijk dat men met de kerstdagen met de familie aan tafel eet en geniet van de gezelligheid en het samenzijn. Naast lekker eten mag er natuurlijk op z'n tijd ook een lekker drankje genuttigd worden. Dankzij de bier kerstpakketten van Kerstpakketten idee komt uw personeel dan ook niets tekort en kunnen zij samen met familie en vrienden genieten van heerlijk speciaalbieren, gebrouwen op ambachtelijke wijze.

Een rijk scala aan verschillende soorten bier

Een speciaal bier kerstpakket is een uitermate geschikt kerstgeschenk om te geven aan uw personeel voor de aanstaande feestdagen. Of het nu gaat om een wit biertje, een bruin biertje of een ander speciaal biertje, alle soorten en smaken zijn voor de fijnproever welkom tijdens de feestdagen. Aangezien bier een vrij tijdloos cadeau is, bent u er vrijwel altijd van verzekerd dat een kerstpakket met bier in de smaak valt bij uw werknemers. En wat is er nou beter dan een avondje genieten met een snijplank vol borrelhapjes en en lekker biertje? Een echt Hollands avondje!

Hoewel een kerstpakket altijd leuk is om te krijgen, brengt een kerstgeschenk met verschillende soorten bieren toch net wat extra. Door een kerstpakket gevuld met bier en andere lekkere snackjes, bent u er in ieder geval van verzekerd dat uw werknemers tijdens de feestdagen met volle teugen genieten van een overheerlijk kerstgeschenk.

Verschillende soorten speciaal bieren

Kerstpakketten idee heeft al jaren de beste bier kerstpakketten die er zijn. Hoewel bier vroeger vooral als mannendrank werd beschouwd, is er tegenwoordig voor de vrouw ook steeds meer te kiezen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de opkomst van fruitbier met de smaak van citroen, grapefruit of sinaasappel. Ook rosébier is weer helemaal trending. Door nauwkeurig de rosébier trend en andere hypes te analyseren, weten we precies waar uw medewerkers behoefte aan hebben.
Mede hierdoor hebben wij een assortiment dat aansluit bij zowel mannen als vrouwen. Heeft u liever een kerstpakketten zónder alcohol? Hiervoor hebben wij ook een zeer ruim aanbod. Kijk dan eens rond bij onze kerstpakketten zonder alcohol.

Vind het ideale kerstpakket met bier voor uw personeel

De kerstpakketten zijn gesegmenteerd op prijs, thema, inhoud, aantal artikelen en kleuren, waardoor u altijd snel het pakket vindt waar u naar op zoek bent.

Wilt u liever zelf een kerstpakket samenstellen, dan bieden wij deze mogelijkheid aan bij minstens 75 stuks. We hebben voor de speciale aangelegenheden een professioneel team klaarstaan dat het ideale kerstpakket met bier samenstelt. U kunt uw wensen doorgeven middels ons maatwerk formulier. Indien u echter meer tijd te besteden heeft, bieden wij u ook de kans om een afspraak in te plannen in onze showroom, waar we gezamenlijk uitvoerig al uw wensen vertalen naar een mooi bier geschenk.

Bestel gemakkelijk online

Kortom, dankzij de bier kerstpakketten van Kerstpakketten idee slaagt u met vlag en wimpel voor het eindejaarsgeschenk. Zeker met een paar lekkere speciaalbiertjes en snacks, welke verpakt zitten in luxe houten kratjes, kartonnen kokers of rieten manden.

Ruimgevulde bier kerstpakketten aanbod

Vragen of opmerkingen?

Heeft u nog vragen over het bestellen of samenstellen van bier kerstpakketten, dan zijn we altijd bereikbaar via de klantenservice. Laat een berichtje achter en wij gaan zo snel mogelijk met uw vraag aan de slag!

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl