Verfijn selectie
Filters
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Magazijn
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Een origineel kerstpakket bestellen?


Kies uit ruim 800 verschillende originele kerstpakketten. Ieder jaar weer andere thema's, inhoud en kleurstellingen. Kortom, jaarlijks vernieuwend, waardoor originele kerstpakketten bestellen door veel bedrijven op Kerstpakkettenidee.nl gebeurt. Neem een kijkje en ervaar de originaliteit van onze professionele kerstpakketten stylisten.

Origineel kerstpakket met vele fooditems en origineel thema.

De kenmerken van originele kerstpakketten

Kerstpakketten idee legt de lat ieder jaar weer hoog, zodat een hoge mate van originaliteit gewaarborgd blijft. Door statistiek te analyseren, de vraag uit de markt en spelende trends te combineren ontstaan er originele kerstpakketten met een hoge attentiewaarde. Het doel hierbij is dat deze voldoen aan de verwachtingen van de ontvangers, in de meeste gevallen de medewerkers die de populaire box met inhoud mee naar huis mogen nemen.

Een belangrijk kenmerk van originele kerstcadeau's voor het personeel is dat de ontvanger in de laatste vier jaar geen vergelijkbaar pakket overhandigd heeft gekregen. Het is dan ook de taak van de stylisten om nieuwe ideeën te verwerken naar een originele samenstelling van pakketten. De werkgever heeft hierbij de taak om een origineel geschenk uit te zoeken dat verschilt van hetgeen men het jaar ervoor heeft uitgekozen.

Wij zien ook een verschuiving naar het zogenaamde Eigen Keuzeconcept, waarbij de medewerkers in een opgemaakte webshop zelf 1 of meerdere cadeaus kunnen uitkiezen. Tegenwoordig ook razend populair, waarbij de keuze volledig bij de ontvangers ligt.

Een origineel kerstpakket zelf samenstellen

Wanneer u op zoek bent naar een origineel kerstpakket hoeft u vanaf nu niet meer verder te zoeken. Wij zijn namelijk leverancier van originele kerstpakketten en denken hierin met u mee. Ook bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zelf een origineel maatwerk kerstpakket wilt samenstellen. Dit is mogelijk vanaf een bepaald aantal stuks. Hierin worden twee mogelijkheden geboden; 1) u geeft uw wensen aan ons door en onze stylisten maken een tweetal voorstellen 2) middels een afspraak in onze showroom worden uw wensen vertaald naar een luxe en origineel kerstpakket.

Verrassingselement

Het verrassingselement moet groot zijn. Dit begint al bij de doos van het kerstpakket. De doos moet verbluffend zijn en duidelijk maken dat het om een origineel kerstpakket gaat, waarbij niets van de inhoud wordt prijsgegeven. Het verrassingseffect wordt op deze manier opgevoerd, waardoor de ontvanger benieuwd is naar de inhoud. Een dergelijk kerstpakket kopen doe je online via Kerstpakketten idee.

Online bestellen via de shop

Heeft u een origineel kerstpakket gevonden, dan kunt u dit kerstpakket bestellen via de webwinkel van Kerstpakketten Idee. Na het indienen van de bestelling wordt de order gecontroleerd op beschikbaarheid met betrekking tot de gewenste aantallen. Indien het gewenste aantal niet voorradig is of de leverdatum vol zit, wordt u hiervan snel op de hoogte gebracht. Houdt ook de webshop goed in de gaten, wie weet vindt u wel een leuke aanbieding!

Originele kerstpakket ideeen vind je op kerstpakkettenidee.nl

Vragen omtrent originele kerstpakketten

Heeft u geen enkel idee met betrekking tot een origineel kerstpakket, dan kunt u live chatten met onze klantenservice. Onze helpdesk is bereikbaar voor al uw vragen en denkt graag met u mee! Door onze ervaring en expertise kunnen wij u voorzien van een gedegen en origineel advies zodat u verrassend uit de hoek komt tijdens de kerstdagen.

Onze originele kerstpakketten zijn gesegmenteerd op prijsklassen, waardoor het zoeken naar een geschikt pakket eenvoudiger wordt gemaakt. Naast een filter op prijs, kunt u ook categoriseren thema, inhoud, aantal artikelen en kleur.

Veel succes met het uitzoeken van originele kerstpakketten. De keuze en diversiteit is enorm waardoor we een slagingspercentage hebben wat ver boven de concurrentie zit.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Nieuwe collectie
Momenteel druk bezig met het online zetten van de nieuwe collectie 2019 Iedere dag komen er nieuwe pakketten bij.
Bekijk de actie