Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Thema: Makro
Sorteren op:

Op het moment zijn we druk bezig met het samenstellen van de nieuwe collectie voor 2020. Deze komt medio juli online.

Heeft u vragen of wilt u een pakket laten samenstellen?
Neem dan contact op.

Makro kerstpakketten collectie van 2020

Groot assortiment kerstpakketten

Het assortiment van ons wordt ieder jaar maar groter! Al jaren zijn wij een grote speler op de kerstpakket markt en dit willen we graag vol blijven houden. Met goede service en een groot aanbod aan verschillende originele kerstpakketten willen wij u ieder jaar weer optimaal van dienst zijn. Al enkele jaren hebben wij een samenwerking met  Makro, waardoor wij de kerstpakketten van de Makro aan kunnen bieden. De vraag naar deze kerstpakketten is ieder jaar weer enorm. De Makro kerstpakketten worden met veel aandacht samengesteld en bevatten alleen de beste producten. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat met een Makro kerstpakket zeker de goede keuze zal maken. Naast etenswaar bevatten de kerstpakketten van Makro ook vele andere leuke artikelen. Denk hierbij aan woonaccessoires of bijvoorbeeld een rugzak. Daarom zijn dit échte complete kerstpakketten. Makro kerstpakketten kunnen wij leveren binnen heel de Benelux! Makro Amsterdam is natuurlijk het hoofdkantoor van Makro, maar dat wil niet zeggen dat er geen kerstpakketten zijn voor Makro Vianen, Makro kerstpakketten Groningen of Makro Delft. Voor ons is het allemaal mogelijk en betreffende collectie kenmerkt zich als zijnde groot.

Waarom Makro kerstpakketten?

Wilt u ook dit jaar uw personeel verrassen met Makro kerstpakketten? Dan zit u hier goed! De kerstpakketten van Makro vallen onder premium kerstpakketten en zijn een uitstekend kerstcadeau voor het personeel. Wanneer u wilt laten zien dat u nét dat tikkeltje extra wilt doen voor uw personeel zit u goed bij deze kerstpakketten. Makro kerstpakketten hebben een luxe uitstraling door de gouden kleuren van de pakketten. Ieder jaar doen wij ons best om weer de beste en voordeligste kerstpakketten aan te kunnen bieden op onze website. Wanneer u het verschil wil zien tussen de verschillende kerstpakketten, kunt u eenvoudig filteren door het menu links in uw scherm. U kunt de kerstpakketten filteren op prijs, categorie, artikelen, kleuren etc. Hierdoor kunt u eenvoudig zoeken naar uw favoriete kerstpakket! Bestel de Makro kerstpakketten optijd. Door de grote vraag zijn ze vaak snel uitverkocht. Houdt ook rekening mee met een minimaal leveringstermijn van 5 dagen bij de Makro kerstpakketten. Bekijk de collectie online en wees optijd met het online kopen van kerstpakketten.

Collectie 2020

De collectie van 2020 telt maar liefst 825 unieke kerstpakketten. Allemaal samengesteld uit heerlijk etenswaar en de populairste artikelen. Alle trends van dit jaar zijn verwerkt in onze kerstpakketten. Bent u opzoek naar een populair nieuwjaarspakket van 2020, bekijk dan de absolute Top 20 Kerstpakketten van Nederland. Wanneer u het lastig vindt om aan de behoefte en wensen van al uw personeel te voldoen, kunt u ook eens een kijkje nemen bij het eigen keuze kerstpakket. Tegenwoordig kan het een hele uitdaging zijn om een kerstpakket te vinden wat in de smaak valt bij iedereen van uw afdeling. Iedereen is tenslotte anders en daarom heeft iedereen andere wensen bij het kerstpakket. Aan de hand van het eigen keuze kerstpakket kunnen uw collega's een geschenk kiezen aan de hand van punten. Via het eigen keuze pakket hebben uw collega's keuze uit  meer dan 1000 verschillende producten en belevingen! Daarom zal dit kerstpakket áltijd in de smaak vallen.

Makro kerstpakketten online brochure

Vragen voor de klantenservice,

Wanneer u nog onvoorziene vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze experts zitten op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 klaar voor u.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl
Nieuwe collectie
Beste bezoeker Momenteel zijn wij druk bezig met technische aanpassingen alsmede het fotograferen van de nieuwe kerstpakketten. De nieuwe collectie zal begin augustus online staan. Heeft u vragen of wenst u advies, neem dan contact met ons op.
Nieuwe collectie