Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Magazijn
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Goede doelen kerstpakketten collectie


Op zoek naar Goede Doelen Kerstpakketten? Kerstpakketten idee biedt hierin diverse mogelijkheden. Pakketten waarvan een bepaald gedeelte naar een goed doel gaat, echter ook een mogelijkheid waarbij de medewerker een eigen goed doel uitkiest en zelf eenvoudig online een donatie uitvoert. Lees verder.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling /10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling /10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden

Een donatie aan goede doelen

Kerstpakketten en goede doelen zijn ieder jaar weer met nauw met elkaar verbonden. Van sommige pakketten wordt een gedeelte van de opbrengst aan een goed doel geschonken. Andere pakketten bevatten cheques waarmee eenvoudig een donatie gedaan kan worden. Tevens is er een mogelijkheid waarbij de medewerker zelf een goed doel kiest en een donatie uitvoert. Interesse, lees dan hieronder verder.

Medewerker schenkt zelf aan goed doel middels het kerst keuze cadeau

Tevens is het mogelijk om de medewerker zelf een goed doel te laten uitkiezen. Daarbij is het mogelijk dat de medewerker een bepaald gedeelte van de totale waarde van zijn kerstpakket schenkt aan een goed doel wat zijn/haar voorkeur heeft. De keuze is ieder jaar weer uniek en ruimschoots, waardoor er altijd een geschikt goed doel beschikbaar is. Indien dit de voorkeur heeft, kies dan voor het welbekende Kerst Keuze Cadeau van Kerstpakketten idee. Meer informatie omtrent het concept is te vinden op de pagina.

Werkgever reserveert een gedeelte voor goede doelen

Tegenwoordig komt het ook veelvuldig voor dat de werkgever van de organisatie het beschikbare budget voor de kerstpakketten opdeelt. Een gedeelte wordt dan namens het bedrijf gedoneerd aan een goed doel en van het andere deel bestelt men bijvoorbeeld een mooi geschenk uit de collectie van Makro kerstpakketten en regelt men de kerstborrel. In een landschap en maatschappij waar MVO steeds belangrijker is en wordt, is dit een veelvoorkomende oplossing bij bedrijven in Nederland en België.

Vragen over goede doelen kerstpakketten?

Er kunnen altijd vragen zijn over de goede doelen kerstpakketten. Indien dit het geval blijkt te zijn, raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen u verder helpen met het goede doel kerstpakket en al uw vragen beantwoorden. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar middels e-mail, telefoon, live-chat en social media.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl