Nog 281 dagen tot kerst!
Gratis bonuscadeau's Laagste prijsgarantie Leverdatum zelf kiezen
Klik om in te klappen
Aantal artikelen
Thema
Verfijn uw zoekopdracht middels onze filtermogelijkheden Gebruik de filters

Duurzaam kerstpakket overzicht

Een duurzaam kerstpakket bestelt u voordelig op Kerstpakkettenidee.nl. Duurzame artikelen en MVO vormen de basis van deze kerstpakketten en zijn vanaf nu verkrijgbaar. Aan de linkerzijde kunt u filteren om snel bij uw favoriete kerstpakket uit te komen.

Een duurzaam kerstpakket online

Een duurzaam kerstpakket bestelt u eenvoudig en snel via Kerstpakkettenidee.nl. Onze duurzame kerstpakketten zijn samengesteld op basis van duurzame producten en voldoen aan absolute fair trade kenmerken. Denk bijvoorbeeld aan biologische jam en andere heerlijke artikelen. Draag wederom dit jaar een steentje bij en kies voor een goedgevuld kerstpakket voor hem en haar.

Wat is een duurzaam kerstpakket?

Een duurzaam kerstpakket is met de grootste zorg samengesteld en bestaat uit producten die het milieu niet of nauwelijks schade aanbrengen. Bij deze pakketten is er een bewuste keuze gemaakt ten aanzien van de inhoudsartikelen, denk aan biologische producten waarbij ook rekening wordt gehouden met eerlijke handel. Doormiddel van een duurzaam kerstpakket denkt u mee met mens en milieu.

Duurzame kerstpakketten samenstellen?

Wilt u een eigen duurzaam kerstpakket samenstellen, dan kunnen wij u mededelen dat dit tot onze mogelijkheden behoort. Al vanaf 50 stuks kunnen wij voor u een op maat gemaakt duurzaam pakket samenstellen. U geeft uw wensen kenbaar en onze stylisten gaan aan het werk.

Daarnaast is het ook mogelijk om met ons een afspraak te maken in onze showroom. Samen zullen we de mogelijkheden bespreken alsmede een duurzaam kerstpakket samenstellen welke volledig voldoet aan uw criteria.

Een dubbele kerstgedachte in één prachtig kerstgeschenk. Bezoek snel de webshop en maak een keuze uit onze vele duurzame kerstpakketten. Mocht u vragen hebben over onze producten? Via de live-chat support kunnen wij al uw vragen snel en gericht beantwoorden. Tevens kunt u ons een e-mail sturen of contact opnemen via de telefoon.

Premium kerstpakketten
Gratis bonuscadeau's Laagste prijsgarantie Leverdatum zelf kiezen
Hoofdkantoor Staat 42 6031 EM, Nederweert +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl
Facebook Google+ LinkedIn Youtube
De locaties van onze inpakcentrales
Copyright © 2018 - Kerstpakketten idee - Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...