Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Luxe kerstpakketten met exclusief thema


Op deze pagina vindt u onze luxe kerstpakketten. Deze kenmerken zich allemaal door een origineel thema, xl inhoud en een uitstekende mix van non-food en foodartikelen. Naast de inhoud is ook de verpakking luxe, waardoor de ontvanger zich gegarandeerd gewaardeerd voelt. Filter aan de linkerzijde eenvoudig naar het gewenste luxe kerstpakket.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9.0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9.0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Bekijk de luxe kerstpakketten collectie online

Wat kenmerkt een luxe kerstpakket?

De luxe kerstgeschenken van Kerstpakketten idee zijn met de grootste zorg samengesteld en bestaan enkel uit exclusieve en luxe artikelen, afkomstig van de welbekende A-merken. Naast de inhoud is ook de verpakking luxe, waardoor de kerstpakketten een exclusief karakter krijgen. De luxe kerstpakketten zijn er in kleine én in grote variaties. Naast de standaardinhoud en verpakkingen is het ook mogelijk om artikelen of verpakkingen te laten bedrukken met bijvoorbeeld een slogan, bedrijfslogo of afbeelding. Dit alles tezamen zal bijdragen aan een verhoogde waardering richting het personeel. Luxe kenmerken geven vaak het beeld dat deze in prijs meteen een stuk hoger zijn. Echter zijn er ook luxe pakketten voor een voordelige prijs.

Eenvoudig online bestellen

Onze webshop bevat ongeveer 690 luxe kerstpakketten. De pakketten zijn onderverdeeld in prijsklassen en thema's, waardoor de zoektocht naar dat ene luxe kerstgeschenk vereenvoudigd kan worden. Zodra er een keuze gemaakt is, is het zaak dat de order wordt doorgevoerd zodat de medewerkers van Kerstpakketten idee de luxe kerstpakketten uit de bestelling kunnen reserveren. Let op, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Zeker aan het einde van het seizoen krimpt de voorraad aan luxe kerstpakketten enorm. Het zou uiteraard zonde zijn wanneer het gewenste aantal niet meer leverbaar is.

Luxe kerstpakketten op maat samenstellen

Bij Kerstpakketten idee is er ook een mogelijkheid waarbij onze stylisten een luxe kerstpakket voor u op maat samenstellen. U geeft zelf uw wensen aan ons door en onze professionals stellen een luxe kerstpakket voor u samen. De voorstellen worden gefotografeerd en uitgewerkt op papier en vervolgens naar u door gestuurd. Daarna is er een feedback ronde waarna onze stylisten het luxe kerstpakket gaan wijzigen naar aanleiding van de feedback. Dit alles zorgt ervoor dat er uiteindelijk een mooi en luxe kerstgeschenk ontstaat.

Ook het volledige transport wordt door onze professionals verzorgt, waardoor u als opdrachtgever nergens omkijken naar heeft.

Assortiment luxe kerstpakket met exclusief thema

Vragen of onduidelijkheden?

Mochten er naar aanleiding van onze collectie luxe kerstpakketten nog vragen en/of onduidelijkheden zijn, neem dan contact op met onze helpdesk. Dit kan telefonisch via 0495 84 32 42 per e-mail, social media of live-chat. Kortom, legio mogelijkheden om u direct van dienst te kunnen zijn. Wij zijn geopend op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl