Huiszendingen met pakketdienst

We bieden de mogelijkheid en service aan om alle pakketten 'huiszending-klaar' te maken en deze over te dragen aan de pakketdienst, waarna ze worden afgeleverd bij de medewerkers thuis in Nederland of Belgie.

Kosten huiszending NL > Traditioneel kerstpakketNL : vanaf €9,95 ex btw per pakket

Kosten huiszending BE > Traditioneel kerstpakketBE : vanaf €12,95 ex btw per pakket

Bij huiszendingen naar thuiswerkers maken we gebruik van een externe partij, waardoor we géén enkele invloed hebben op het gehele verzendproces en moeten we vermelden dat alle risico's met betrekking tot onder andere breuk, schade, te late levering etc bij de opdrachtgever liggen. We bieden de service aan om alles gereed te maken en over te dragen aan de pakketdienst, maar kunnen op geen enkele wijze verantwoordelijk gesteld worden.

Huisadressen aanleveren

Indien u kiest voor huiszendingen, raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij zullen u vervolgens een excelbestand sturen, waarin u de huisadressen kunt zetten. Dit bestand kunt u ons correct ingevuld terugsturen, waarna wij alles voor u in orde maken en overdragen aan een externe pakketdienst.

Kiest u voor bezorging op huisadressen, dan wordt er een verzenddatum afgesproken. Dit houdt in dat wij de pakketten op de afgesproken datum overdragen aan de pakketdienst. Uit ervaring weten wij dat 24-uurs leveringen vanwege de gigantische drukte niet behaald worden. Ook kan het zijn niet alle pakketten op dezelfde dag bezorgt worden bij de medewerkers.

Een alternatieve & creatieve oplossing

De huidige situatie vraagt om creatieve oplossingen, waarbij de kans op schade en breuk zo minimaal mogelijk zijn.

Ons advies hierin is om de pakketten bij u op het bedrijf te laten bezorgen, waarbij de medewerkers op een bepaalde dag binnen tijdvakken hun kerstpakket kunnen ophalen.

Veel bedrijven maken er een leuke en creatieve middag van en zetten er een marktkraampje langs, waar iemand (medewerker, stagiair, neefje, nichtje) warme chocolademelk met wafels serveert voor op de terugweg. Kleed het geheel aan met een mooie kerstboom en draai op de achtergrond kerstmuziek, waardoor de medewerkers zich in absolute kerstferen bevinden.

Deze creatieve oplossing heeft vele voordelen en deze zijn onder andere:

Verantwoordelijkheid

Uit ervaring weten wij dat pakketdiensten het ontzettend druk hebben door Black Friday, Sinterklaas en Kerstmis. Dit jaar zal de drukte nog meer toenemen, doordat fysiek shoppen vermeden wordt en men massaal online sinterklaas- en kerstinkopen doet.

Indien pakketten middels een huiszending worden verstuurd naar de medewerkers, liggen het volledige risico en de verantwoordelijkheid bij u als opdrachtgever. Er kan dan ook geen enkele aanspraak gedaan worden op Kerstpakketten idee. Denk creatief en voorkom risico's.

Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op