De bezorging en bijbehorende kosten

Hieronder vindt u alle relevante informatie omtrent de bezorging, kosten en belangrijke zaken waar rekening mee gehouden dient te worden.

Transportkosten

Transportkosten Nederland NL
Vanaf €600 excl BTW leveren wij kosteloos op 1 adres binnen Nederland. Uitgezonderd van de eilanden.
Het is hierbij van belang dat de pakketten uit hetzelfde magazijn komen. Dit is te herkennen aan de letter in het pakketnummer en vindt u onder het tabje 'specificaties'.
Tevens kunt u in het productoverzicht aan de linkerzijde filteren op magazijn.

Onder de €600 excl BTW hanteren wij transportkosten a €44,95 excl BTW (pakketten uit hetzelfde magazijn).

Transportkosten Belgie BE
De transportkosten voor België variëren met de kosten voor Nederland. Dit heeft te maken met overslag. De transportkosten voor Belgie bedragen te allen tijde € 54,- exclusief BTW per pallet per afleverlocatie.
Ook hier is het van belang dat de pakketten uit hetzelfde magazijn komen, te herkennan aan de letter in het pakketnummer.

Huis-aan-huis leveringen
Naast bulktransport is het bij ons ook mogelijk om losse pakketten te laten bezorgen bij uw medewerker of zakenrelatie aan huis. Voor deze optie zullen wij gebruik maken van een externe pakketdienst.

Let op: Hiervoor gelden andere tarieven en tevens zijn wij op geen enkele wijze verantwoordelijk voor schade en/of vertraging in de levering.

Kosten pakketdienst
Kosten per pakket bedragen €9.95 excl BTW (handeling/administratiekosten) voor adressen in Nederland. Voor adressen in België tellen wij een bedrag van €10,95 excl BTW per pakket.

Alle risico's met betrekking tot losse pakketzendingen zijn voor de opdrachtgever en hier kan Kerstpakkettenidee.nl dan ook niet verantwoordelijk voor gesteld worden.
Het risico ligt volledig bij de opdrachtgever.

Levering op meerdere locaties / vestigingen in Nederland

Ook is het mogelijk om pakketten te laten bezorgen op meerdere locaties of vestigingen binnen Nederland en België. Gelieve per vestiging een bestelling in te voeren.
Er wordt dan per vestiging een account en order aangemaakt waardoor de kans op fouten geminimaliseerd wordt.

Belangrijk om rekening mee te houden

De pakketten worden op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur bezorgt en wij leveren enkel op de begane grond. Wij kunnen géén tijdsindicatie afgeven, aangezien de vervoerder zijn eigen planningen maakt. Zorg er dus altijd voor dat iemand gedurende deze tijden aanwezig is om de pakketten in ontvangst te nemen. Dit is dan ook de verantwoordelijkheid van de opdrachtgever.

De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het controleren van leveringen op eventuele beschadigingen en aantallen. Bij een constatering van een niet correcte levering met betrekking tot beschadigingen en correcte aantallen, dient hiervan melding gemaakt te worden bij de chauffeur. De chauffeur is verplicht om dit te noteren.

De pakketten worden in de regel op pallets gezet en vervolgens netjes ingeseald. Het transport geschiedt dan ook per vrachtauto.

Indien de afleverlocatie moeilijk bereikbaar is per vrachtauto, vragen wij u vriendelijk om dit aan ons door te geven, zodat de chauffeur hier rekening mee kan houden. Denk aan een winkelpand midden in het centrum van een drukke stad. Een moeilijk te bereiken adres per vrachtauto, wegwerkzaamheden etc etc.

Houdt rekening met de leverdatum!

Wij vragen u vriendelijk om rekening te houden met eventuele externe omstandigheden als noodweer, complicaties op de wegen en andere onvoorziene omstandigheden waar we helaas geen invloed op hebben.

Hierbij dan ook het vriendelijke verzoek om de bestelling niet op de dag van overhandigen te laten bezorgen. Houdt aub minimaal 4 werkdagen speling tussen de leverdatum en de datum van de kerstborrel (uitreiking), zodat onverwachte omstandigheden het overhandigen van de pakketten niet in de weg staat.

Verschillende kerstpakketten bestellen

Op Kerstpakkettenidee.nl is het mogelijk om verschillende kerstpakketten te bestellen.
Zoals u heeft kunnen lezen op onze website leveren wij onze pakketten vanuit 7 grote inpakcentrales/ magazijnen verdeeld over het land.

Indien u verschillende kerstpakketten wenst te bestellen, dan raden wij u aan om pakketten te kiezen die allen uit hetzelfde magazijn komen, zodat we geen dubbele transportkosten hebben.

Vanwege dit feit hebben wij een filtermogelijkheid ingebouwd, waardoor u kunt filteren op magazijn. Deze filtermogelijkheid vindt u aan de linkerzijde als u naar het kerstpakketten overzicht gaat.

Verschillende kerstpakketten selecteren uit verschillende magazijnen is mogelijk, echter houdt dan aub rekening met dubbele transportkosten aangezien deze uit verschillende magazijnen getransporteerd worden.

Levergarantie

Doordat wij al vele jaren samenwerken met de beste transporteurs is het mogelijk om bij ons zelf een leverdatum aan te geven. U bepaalt dus geheel zelf wanneer de pakketten geleverd worden.

Met een levergarantie van maar liefst 98% is het vrijwel zeker dat de bestelling op de gewenste datum geleverd wordt.

Houdt aub rekening met onverwachte externe omstandigheden zoals hevige sneeuwval, files en autopech. Laat uw pakketten ruimschoots voor de uitreiking bezorgen.

Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op