Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Magazijn
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Kerstpakketten voor mannen


In deze categorie vindt u de kerstpakketten voor mannen. De pakketten zijn ruimgevuld en bevatten artikelen die in de smaak vallen bij de heren. Aan de linkerzijde kunt u eenvoudig en efficient filteren om snel bij het juiste kerstpakket voor heren uit te komen.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling /10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling /10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Ruimgevulde kerstpakketten voor mannen boordevol heerlijke bieren

Kerstpakket voor heren

In een bedrijf waar veel mannen werken is het essentieel om een kerstpakket aan te kunnen bieden voor mannen. Bij Kerstpakketten idee vindt u traditionele pakketten die samengesteld zijn door mannen en voor mannen. Voor de samenstelling van het pakket hebben wij onderzocht waar de heren echt blij van worden en wat zij willen terugzien in het kerstgeschenk. In combinatie met de ervaring die wij hebben bij Kerstpakketten idee, hebben wij de leukste kerstpakketten samengesteld voor heren. Maak de kerst nog specialer en verras uw mannelijke werknemers met een stoer kerstpakket.

Het stoere kerstpakket voor mannen

Het kerstpakket voor de man is vaak een stoer en mannelijk pakket die door onze ervaring precies aansluit bij wat een man wil terugzien in de bekende doos. In het kerstpakket zitten vaak producten die u bij een man thuis zult vinden. Op een bedrijf waar veel mannen werken, zoals een transportbedrijf of een bouwbedrijf, is het vaak een leuke en stoere verrassing om een echt kerstpakket voor mannen te geven. Laat merken dat u uw mannelijke werknemers echt begrijpt en bestel een kerstpakket met een thema gericht op mannen.

Wat zit er in de kerstpakketten voor mannen?

Het kerstpakket voor de man is een zeer uiteenlopend thema. Omdat elke man iets anders wil, heeft Kerstpakketten idee verschillende pakketten samengesteld die voorzien in alle behoeften van de man. Een paar leuke en stoere voorbeelden zijn de BBQ kerstpakketten, mannelijke Rituals kerstpakketten, een snoepkerstpakket of hét pakket dat bij de meeste mannen in de smaak valt, namelijk het bier kerstpakket. Is er een pakket of product dat u zelf in gedachte heeft? Bij het kopje maatwerk kunt u precies aangeven hoe u het zou willen. Wij kijken samen met onze stylisten hoe wij in uw wensen kunnen voorzien, zodat u hét kerstpakket kunt kopen dat bij u en uw mannelijke werknemers aansluit.

Verschillende thema's

De kerstpakketten kunnen in verschillende thema's geleverd worden. De themapakketten zijn een zeer leuke, maar stoere manier van verrassen. Een complete afdeling kan voorzien worden van een bepaald thema, waardoor het gezellige kerstgevoel echt naar voren komt. Enkele voorbeelden van thema's zijn: het sport thema, het BBQ-thema of het verwenthema. In deze thema's worden producten die relevant zijn aan betreffende thema's toegevoegd. In het BBQ-thema zijn alle producten voor een stoere en leuke BBQ bijgevoegd zoals een stoere bestekset, BBQ boek, grill en eventueel bier. Er zijn ook een aantal kleuren geliefd bij de mannen. Denk hierbij aan de kleuren blauw, rood en zwart. 

Kerstpakket voor heren met allerlei lekkers

Andere keuzes

Is een stoer mannelijk kerstpakket niets voor u of uw werknemers? Bij Kerstpakketten idee treft u een zeer divers aanbod aan kerstpakketten aan. Voor elke werkgever en werknemer hebben wij een geschikt kerstpakket, zodat u kerst nóg specialer kunt maken voor u en uw werknemers. Zit er echter niets bij voor u of uw werknemers? Neem contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om hét kerstpakket voor u of uw werknemers samen te stellen.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl