Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Originele kerstgeschenken met thema


Shop de meest veelzijdige en originele kerstgeschenken van NL. De geschenken zijn allen voorzien van een actueel thema en bevatten een uitstekende mix van food en non-food items. Aan de linkerzijde kan eenvoudig gefilterd worden, zodat de zoektocht naar dat ene unieke kerstgeschenk vereenvoudigd kan worden.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9.0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9.0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Originele Kerstgeschenken

Kerstgeschenken voor personeel

Een traditie die ieder jaar weer terugkeert is het uitreiken van een mooi kerstgeschenk aan het personeel. Dit kan zijn in de vorm van een mooi goedgevuld kerstpakket, maar uiteraard ook in de vorm van een cadeaubon of heerlijke Italiaanse wijn.

De kerstgeschenken zijn bedoeld om de medewerkers in het zonnetje te zetten voor de geleverde arbeid en diensten die zij hebben geleverd in het afgelopen jaar. Een blijk van waardering is bij de kerstgeschenken uitermate belangrijk. Dit alles zal gewaardeerd worden door het personeel en zal de motivatie ten goede komen. Deze kerstgeschenken zijn er voor verschillende budgetten, en hierdoor zijn er ook goedkope kerstgeschenken

Uniek kerstgeschenk voor bedrijven

Ook bevat de uitgebreide collectie de mooiste en meest unieke kerstgeschenken voor bedrijven. Dit kan zijn in de vorm van originele duurzame kerstpakketten of wijn relatiegeschenken. De kerstgeschenken voor de bedrijven zijn te combineren met een mooie en feestelijke kerstkaart, waarop een bedankje gezet kan worden.

De collectie bestaat uit ongeveer 820 kerstgeschenken en behoort hiermee tot één van de grootste collecties van ons land.

Een geschenk met thema

Onze kerstgeschenken webshop biedt de mogelijkheid om te filteren op thema, kleur, inhoud en andere variabelen. Het doel is om binnen enkele muisklikken het gewenste kerstgeschenk te vinden.
De thema's van dit jaar zijn vooral gebaseerd op spelende trends in de markt en op de grote vraag van afgelopen jaar. Door deze twee indicatoren te combineren ontwikkelen onze stylisten ieder jaar weer unieke en originele kerstgeschenken voor bedrijven en personeel.

Maatwerk oplossingen

Naast het standaard assortiment behoren maatwerk kerstgeschenken ook tot de mogelijkheden. Door middel van maatwerk oplossingen kunnen de kerstgeschenken volledig gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld het bedrijfslogo, de kleuren van de organisatie of een tekstuele opdruk.

De wensen kunnen via onze website kenbaar gemaakt worden door het invullen van ons webformulier voor het samenstellen van maatwerk kerstgeschenken.

Naar aanleiding van de ingevulde lijst gaan onze professionele stylisten enkele voorbeelden maken van maatwerk kerstgeschenken. De voorstellen worden gefotografeerd en uitgewerkt in een offerte. Deze wordt toegestuurd per email, waarna er ruimte is voor feedback. Op basis van de feedback kunnen de voorstellen verbeterd worden totdat het gewenste originele kerstgeschenk ontstaat.

Vaste klantenkring

Door onze uitstekende service en mooie collectie groeit onze klantenkring nog ieder jaar. Door deze ontwikkeling en ons streven om de beste te zijn en te blijven groeit ons vaste klantenbestand jaarlijks. Dit alles resulteert in de verkoop van veel kerstgeschenken aan bedrijven en instellingen in Nederland en België. Ervaar het zelf en koop je kerstgeschenken online bij Kerstpakketten idee.

Leukste ideeen voor een uniek kerstgeschenk

Vragen over onze kerstgeschenken?

Heeft u vragen over onze kerstgeschenken of wenst u advies? Schroom niet en neem contact op met onze klantenservice. Zij zitten  voor u klaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur. Heeft u vragen over hoe het zit met de belasting en de fiscus? Kijk dan op de pagina over de belasting

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl