Nog 31 dagen tot kerst!
Gratis bonuscadeau's Laagste prijsgarantie Leverdatum zelf kiezen
Klik om in te klappen

Prachtige feestpakketten voor kerst

Het overhandigen van een feestpakket is een blijk van waardering richting het personeel en de zakenrelaties. Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van onze feestpakketten welke eenvoudig online besteld kunnen worden.

Choco Treat

Choco Treat

2 artikelen € 5.65
Special Gift

Special Gift

3 artikelen € 9.90
Tapperij

Tapperij

8 artikelen € 9.95
Relax Avondje

Relax Avondje

5 artikelen € 9.95
Shower Gift

Shower Gift

5 artikelen € 9.95
Orange Juice

Orange Juice

9 artikelen € 10.00
Little Bite

Little Bite

8 artikelen € 13.50
Bedankt Daarvoor

Bedankt Daarvoor

8 artikelen € 14.25
Scavi Geschenk

Scavi Geschenk

7 artikelen € 14.75
Choco Boom

Choco Boom

2 artikelen € 14.95
Goldies

Goldies

16 artikelen € 15.00
Borreluurtje

Borreluurtje

10 artikelen € 15.00
Autootjes

Autootjes

16 artikelen € 15.00
Kerst Transport

Kerst Transport

16 artikelen € 15.00

Feestpakketten collectie online

Een feestpakket is een feestelijk geschenk wat door een werkgever wordt overhandigd aan werknemers en/of zakenrelaties als blijk van waardering. In de volksmond wordt een feestpakket in relatie gebracht met een kerstpakket. Deze pakketten zijn echter niet tijdsgebonden en volstaan ook met pasen, verjaardagen, kerstmis, huwelijk, nieuwjaar, housewarming en andere speciale aangelegenheden. De ontvanger van het feestpakket zal dit te allen tijde waarderen, want het krijgen van een feestpakket in de vorm van een wijnkado of wijn relatiegeschenk is altijd leuk.

Feestpakketten hoeven niet altijd duur te zijn. In de meest gevallen gaat het puur om het gebaar en hiervoor hoeft u niet te diep in de buidel te tasten. Op onze website vindt u dan ook originele feestpakketten, verkrijgbaar in diverse prijscategorieën. Van de ietwat duurdere tot de goedkopere feestpakketten, alles is mogelijk.

Bij ons heeft u de keuze uit diverse opties. Zo kunt u kiezen voor een origineel pakket, maar ook bieden wij u de mogelijkheid om zelf een feestpakket samen te stellen. Wanneer u van de laatste optie gebruik wilt maken, kunt u contact met ons opnemen want hier zitten enkele voorwaarden aan verbonden. Wij zullen in samenspraak met u de gewenste mogelijkheden bespreken en vervolgens kijken wat de mogelijkheden zijn.

De reeds door ons samengestelde feestpakketten treft u aan in onze online winkel, hier op de website. Om kennis te maken met ons assortiment klikt u eenvoudig op een prijscategorie of productgroep. Zo eenvoudig kan het zijn!

Wij wensen u veel plezier met uw zoektocht op onze website naar leuke en originele pakketten. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen of gebruik maken van onze live-chat op de website.

Premium kerstpakketten
Gratis bonuscadeau's Laagste prijsgarantie Leverdatum zelf kiezen
Hoofdkantoor Staat 42 6031 EM, Nederweert +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl
Facebook Google+ LinkedIn Youtube
De locaties van onze inpakcentrales
Copyright © 2017 - Kerstpakketten idee - Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...