Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu

Het gezicht achter Kerstpakketten idee

Kerstpakketten idee is reeds vele jaren specialist in kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Aan het einde van ieder jaar zorgen wij met ongeveer 140 werknemers dat de pakketten netjes, tijdig en correct bij u als afnemer geleverd worden.

Doordat wij diverse disciplines en specialismen combineren kunnen wij een totaalpakket aanbieden. Dit betekent dat wij u kunnen adviseren en alles bij u uit handen kunnen nemen. U geeft uw wensen kenbaar en wij verzorgen de inpak, het transport alsmede alles wat zich daar omheen bevindt.

Ons werkgebied bestrijkt geheel Nederland en Belgie, van kleine bedrijven tot grote instellingen. Kortom, iedereen die op zoek is naar goedgevulde kerstpakketten is bij ons aan het juiste adres.

In de landelijke media en bekend van...

Ongetwijfeld dat u Kerstpakketten idee wel eens bent tegen gekomen in de landelijke media, denk hierbij aan radio, tv en landelijke dagbladen. Om u een beeld te geven van de media-activiteiten van Kerstpakketten idee hebben we hier een speciale pagina voor ingericht. Op deze manier krijgt u een beeld van wie we zijn en wat we doen. Interesse, klik dan op de link en u wordt doorgeleid naar de mediapagina van kerstpakketten idee.

Reeds vele jaren zijn wij een toonaangevende partij in het leveren van mooie en goedgevulde kerstpakketten. Geen enkele opdracht is ons te veel. Van klein tot groot, alles leiden wij met een team van specialisten in goede banen, waardoor er achteraf met een goed gevoel teruggegeken kan worden.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op