Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Relatiegeschenk met wijn *NEW


Onze collectie wijn relatiegeschenken kenmerkt zich door exclusiviteit en een keurige prijs-kwaliteitverhouding. Vergelijk uw favoriete wijn relatiegeschenk en bestel deze eenvoudig online via de webshop. Vanaf 100 stuks bieden wij maatwerk oplossingen.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Wijn relatiegeschenken verpakt in mooie houten kistjes.

Wijn relatiegeschenken online

Wijn relatiegeschenken bestellen doet u bij Kerstpakketten idee. Deze geschenken doen het  namelijk altijd goed, want wie lust er nu niet een heerlijk wijntje op zijn tijd? Een dergelijk geschenk is tijdloos en dat houdt in dat een wijngeschenk te allen tijde overhandigd kan worden, zowel in de zomer als in de winter en dus uiteraard ook met kerstmis.

Wijn kerstgeschenken voor personeel in mooie houten kratjes.

Een wijn relatiegeschenk voor iedere gelegenheid

Wijn relatiegeschenken zijn geschikt voor alle relaties. Of dit nu in de zakelijke sfeer of privé gebeurt een wijnpakket doet het altijd goed! Door de verschillende mogelijkheden is het bovendien mogelijk om een wijn relatiegeschenk persoonlijk te maken. Voeg er een persoonlijk kaartje aan toe en het cadeau is compleet. Het enige wat u zelf moet doen is het uitzoeken en online bestellen van een luxe wijngeschenk, waarna wij de wijnpakketten bezorgen op de door u aangegeven locatie. Doordat wij dit met plezier en grote vakkundigheid doen merken we dat de klanten altijd weer bij ons terugkeren voor de inkoop van verschillende geschenken.

Zelf samenstellen

Bent u nog niet overtuigd van onze mogelijkheden op het gebied van wijn relatiegeschenken? Dan is het goed om te weten dat het huidige aanbod op onze website niet alles is. Voor persoonlijke wijngeschenken is het ook mogelijk om deze zelf samen te stellen. Hiervoor hoeft u alleen maar even contact met ons op te nemen. Vervolgens bespreken we samen de mogelijkheden en zullen onze stylisten enkele voorstellen bij u neerleggen inclusief met foto.

Bovendien wordt onze service als uitermate prettig ervaren en worden bestellingen altijd snel geleverd. Bestel online uw wijn relatiegeschenk en laat u verrassen door onze hoogwaardige service. Reeds vele toonaangevende bedrijven in Nederland weten ons ieder jaar weer te vinden.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl