Nog 156 dagen tot kerst!
Afleverdatum kunt u zelf kiezen Laagste prijs gegarandeerd Offerte is vrijblijvend
Klik om in te klappen
Aantal artikelen
Thema
Verfijn uw zoekopdracht middels onze filtermogelijkheden Gebruik de filters

Wellness kerstpakket assortiment 2017

Een exclusieve collectie wellness kerstpakketten vindt u op Kerstpakkettenidee.nl. Voor ieder budget vindt u een mooi en goedgevuld geschenk. Verfijn uw filtering aan de linkerzijde van de pagina.

Hammam For You € 52.50

Hammam For You

2 artikelen | G61 € 52,50

De wellness kerstpakketten bestaan voornamelijk uit artikelen die u volledig tot rust brengen. Denk hierbij aan sauna accessoires zoals een badjas of zachte handdoek. Dit alles kan aangevuld zijn met heerlijke zeep, kaarsen, maar ook zeker gezonde sappen en of verzorgingsproducten van bijvoorbeeld Rituals en andere bekende merken.

Onze collectie is opgedeeld in diverse categorieën, waarin ook voldaan wordt aan de vraag naar wellness kerstpakketten. Ook deze pakketten zijn verpakt in luxe kerstdozen, waardoor de medewerker niet direct in de gaten heeft dat het om een wellness kerstpakket gaat. Des te groter is het verrassingseffect.

Mooiste assortiment wellnesspakketten

Onze wellnesspakketten zijn zowel voor mannen als vrouwen bestemd. In sommige gevallen hebben we individuele pakketten samengesteld specifiek voor de heren en dames. Bij deze geschenken kan de kleur verschillen en/of zitten er producten in met specificaties gericht op een specifiek geslacht, denk hierbij aan verzorgingsproducten voor huid, haar of lichaam.

Eenvoudig online bestellen

Op deze pagina vindt u ons totale assortiment aan wellnesspakketten. Welbekend als zijnde verwenpakketten voor lichaam en geest. Denk hierbij aan een geschenkpakket bestaande uit een zachte spons, zeep, badparels, handdoek of een rituals pakket. Al onze wellnessgeschenk-pakketten kunt u eenvoudig online bestellen via onze webwinkel. Maak snel kennis met onze wellness geschenken en verras uw medewerkers met een mooi wellness kerstpakket van Kerstpakkettenidee.nl.

Mocht u verder vragen hebben of wenst u advies, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar tijdens werktijden van maandag tot en mt vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Premium kerstpakketten
Kalender Afleverdatum kunt u zelf kiezen Laagste prijs Laagste prijs gegarandeerd Offerte Eenvoudig bestellen
Hoofdkantoor Staat 42 6031 EM, Nederweert +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl
Facebook Google+ LinkedIn
De locaties van onze inpakcentrales
Copyright © 2017 - Kerstpakketten idee - Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap