Betaalmethoden

Kerstpakketten idee werkt met een beveiligde payment serviceprovider en onderstaande betaalmethoden zijn gefaciliteerd in onze webshop.

Betaal achteraf Betaal achteraf Betaal de factuur na ontvangst van de bestelling. Dit is mogelijk voor bedrijven uit Nederland en België.
iDEAL iDeal Eenvoudig, snel en vetrouwd betalen via uw eigen bank.
Bank Overschrijving Overboeking Betaal door middel van een handmatige overboeking. De bestelling wordt in behandeling genomen na ontvangst van de betaling.
Creditcard Creditcard Wenst u te betalen middels creditcard? Dan kunt u bij ons betalen met Mastercard, Maestrocard of een VISAcard.
PayPal PayPal Snel en eenvoudig betalen door middel van uw eigen PayPal account.
Mister Cash (België) Mister Cash Voor onze Belgische afnemers bieden wij het gemak van Mister Cash, vertrouwd en gemakkelijk online betalen.
Na het succesvol afronden van de betaling ontvang u de bijbehorende factuur in de mailbox.
Deze kunt u gebruiken voor in uw eigen administratie.

Uitzondering op enkele betaalmethoden

Kort voor de feestdagen kan het zijn dat we enkele betaalmethodes uitschakelen in onze webshop. Dit heeft te maken met de snelheid waarmee betalingen worden doorgeschoten naar Kerstpakkettenidee.nl. Wij kunnen immers enkel bestellingen in gang zetten, waarvan wij de betaling hebben ontvangen (uitgezonderd van de betaalmethode 'Betaal na levering').

Dit betekent dat we in dergelijke gevallen kiezen voor betaalmethoden, waarbij de betaling niet wordt vastgehouden door de financiële instelling, zodat wij jullie bestelling kort voor de feestdagen nog kunnen verwerken en hierdoor snel kunnen uitleveren.

Achteraf betalen boven de € 10.000,- incl. BTW

Achteraf betalen beneden de € 10.000,- incl. BTW verloopt eenvoudig via onze webshop in de winkelwagen. Boven de € 10.000,- incl. BTW dient u contact met ons op te nemen, waarna er een officiële bankgarantie afgegeven dient te worden door u als opdrachtgever. Eventuele bijkomende kosten zijn voor u als opdrachtgever.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl
Nieuwe collectie
Beste bezoeker Momenteel zijn wij druk bezig met technische aanpassingen alsmede het fotograferen van de nieuwe kerstpakketten. De nieuwe collectie zal begin augustus online staan. Heeft u vragen of wenst u advies, neem dan contact met ons op.
Nieuwe collectie