Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu

Kerstpakketten idee is vernieuwd!

Na maandenlang hard werken aan onze vernieuwde website mag het resultaat er nu toch echt zijn. De nieuwe kerstpakkettenidee.nl is een zeer overzichtelijke en aantrekkelijke website geworden, waar u in alle rust een kijkje kunt nemen in onze nieuwe, meer uitgebreide collectie kerstpakketten.  

Nieuwe categorieën

Om te voorzien in de gemakken van de klant zijn de soorten pakketten onderverdeeld in 5 categorieën: Kerstpakketten, Wijnkado's, Eigen keuze pakketten, Wellnesspakketten en Maatwerk oplossingen. Betreffende categorieën zijn dan weer onder te verdelen in verschillende prijsklassen. Andere toevoegingen van categorieën zijn: Thema, Magazijn, Product, Voorkeur en Kleur. Zo kan de klant op zijn of haar wensen filteren. De scheiding van deze verschillende categorieën zorgen voor een overzichtelijke zoektocht naar het perfecte kerstpakket.

Vergelijken van meerdere pakketten

Als een klant graag verschillende pakketten met elkaar wilt vergelijken is dit nu mogelijk. Aan elk pakket is een functie toegevoegd waar het pakket kan worden toegevoegd aan een vergelijking. Vervolgens kan er op een andere pagina vergeleken worden, waar prijs, inhoud en aantal artikelen overzichtelijk naast elkaar staan. Dit alles zorgt ervoor dat een klant de beste keuze voor zijn of haar bedrijf kan maken en niet voor verrassingen komt te staan.

Responsive webdesign

Vanaf nu is de webshop responsive opgebouwd waardoor het mogelijk is om eenvoudig te navigeren op elk gewenst apparaat. Dit wil zeggen dat de website meeschaalt met de afmetingen van het scherm waarmee u Kerstpakkettenidee.nl bezoekt. Door deze aanpassing is het gebruiksvriendelijker geworden om op een tablet of mobiele telefoon de website te bezoeken.

Neem gerust een kijkje op onze website en mochten er vragen en/of opmerkingen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Terug naar overzicht
Speciaal voor u uitgelicht Een greep uit onze collectie
Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op