Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu

Wat is de inhoud van een kerstpakket?

De inhoud van een kerstpakket wordt vooraf bepaald aan de hand van enkele criteria die verband houden met het bedrijf en/of de vraag uit de markt. Op deze pagina wordt uitgelegd hoe de inhoud van kerstpakketten wordt bepaald. Hieronder meer.

Kerstpakket inhoud op basis van de vraag

Om ieder jaar vernieuwd en dus origineel te zijn is het noodzaak dat de vraag uit de markt in kaart gebracht wordt. Dit wordt veelal gedaan aan de hand van spelende trends in de maatschappij. Zie het als een soort van trendwatching. Dit is noodzakelijk aangezien de inhoud van kerstpakketten ieder jaar omstreeks maart bekend moet zijn. De feestdagen liggen daar nog ruim 8 maanden vandaan, dus forecasten in trends en ontwikkelingen is hierbij essentieel. Dit dient op een goede en doordachte wijze te gebeuren. Het kan immers niet zo zijn dat de inhoud van een kerstpakket in de maand december niet meer aansluit bij de vraag in de markt. Ons team van specialisten, stylisten en leveranciers van inhoudsartikelen is hier het gehele jaar druk mee bezig. Zodoende slagen wij er ieder jaar weer in om mooie en unieke kerstpakketten met de juiste inhoud te presenteren in onze webshop.

De kerstpakket inhoud naar aanleiding van specifieke wensen

Naast trendwatching en forecasting wordt de kerstpakket inhoud bepaald aan de hand van specifieke wensen vanuit de opdrachtgever. Enkele wensen die veelal voorbij komen zijn: kerstpakketten zonder alcohol, dient een leuk karakter te hebben in de kleur groen. Dit is zeer specifiek en heeft veelal te maken met het beleid van een organisatie. De bedrijfskleuren dienen terug te komen in het kerstpakket, moet voldoen aan eisen rondom MVO en daar hoort dan ook weer specifieke inhoud bij.

Daarnaast wordt de inhoud van de kerstpakketten aangevuld met een kerstkaart met daarop een boodschap van het management en dient er inhoud gepersonaliseerd te worden met bijvoorbeeld het bedrijfslogo. Kortom, de inhoud van een kerstpakket wordt mede bepaald door het beleid en de wensen van de organisatie, waarbij de bedrijfskleuren wellicht de belangrijkste criteria zijn.

De combinatie is het succes

De combinatie van bovenstaande criteria zorgt ervoor dat de inhoud van de kerstpakketten voldoen aan de verwachtingen van de werkgevers, alsmede aan die van de ontvanger. In de meeste gevallen dus het personeel en of de zakenrelaties.

Zelf een kerstpakket maken

Bij ons is het mogelijk om zelf een kerstpakket te laten maken. Aan de hand van een vragenlijst kunnen eisen en wensen kenbaar gemaakt worden en zullen onze stylisten enkele mooie kerstpakketten met de juiste inhoud samenstellen en presenteren in een mooi document. Dit document bevat foto's, opgave van de inhoud en de prijs. Deze voorstellen zijn uiteraard vrijblijvend en de inhoud kan desgewenst nog gewijzigd worden.

Mocht hier interesse in zijn, vul dan het formulier bij het kopje maatwerk in en onze stylisten zullen spoedig contact met u opnemen. Uiteraard zit onze klantenservice gedurende kantoortijden voor u klaar om alle vragen en onduidelijkheden met u door te nemen. Bel dan naar 0495 84 32 42 of stuur een email naar ons info adres. Zij helpen u verder en zorgen ervoor dat de juiste inhoud in het kerstpakket terecht komt.

Leuk om te lezen: Het Jumbo kerstpakket

Terug naar overzicht
Speciaal voor u uitgelicht Een greep uit onze collectie
Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op