Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu

Is het kerstpakket belasting aftrekbaar?

Kerstpakketten zijn misschien wel de kostenpost die werkgevers niet graag zien aan het einde van het jaar. Maar het zorgt wel voor waardering van je medewerkers. Vanaf dit jaar is er wel een voordeel bijgekomen. Vanaf 1 januari 2015 is het namelijk mogelijk om belastingvrij kerstpakketten te geven.

Vrije ruimte

Dit is allemaal mogelijk door de vernieuwde werkkostenregeling (WKR), verplicht voor alle werkgevers. Dit houdt in dat maximaal 1,2% van het totale fiscale loon besteedbaar is aan onbelaste vergoedingen en giften aan uw werknemers. Het is een zeer grote versimpeling voor werkgevers. De vele moeilijke regels die er eerst golden zijn hiermee weggevallen en dat maakt alles rondom de kerstpakketten belasting een stuk eenvoudiger voor u als werkgever.

Opletten geblazen

1,2% is écht het maximale dat je onbelast mag uitgeven. Alles wat boven de 1,2% zit moet namelijk 80% eindheffing over betaald worden. Ook zijn er nog een aantal vrijstellingen die altijd belastingvrij zijn.

Ideeën voor kerstpakketten

Nu het voor u duidelijk is dat de kosten gewoon belastingvrij zijn, kunt u met een gerust hart op zoek naar nieuwe ideeën voor kerstpakketten. Kies dit jaar bijvoorbeeld eens voor een eigen keuze kerstpakket, hier kunnen uw medewerkers op basis van punten producten uitkiezen in een speciaal voor u gepersonaliseerde webshop. Dit alles wordt geleverd door middel van een gepersonaliseerd pasje in een luxe giftbox. Een perfect geregeld en zeer origineel idee voor aankomende kerst.

Bent u ook overtuigd? Neem dan snel een kijkje tussen ons zeer uitgebreide assortiment, of neem contact met ons op zodat wij iets voor u speciaal kunnen gaan samenstellen!

Terug naar overzicht
Speciaal voor u uitgelicht Een greep uit onze collectie
Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op