Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu

Een luxe eindejaarsgeschenk

Beloning voor verrichte werkzaamheden, als relatiegeschenk of als extra drijfveer om ook het komende jaar weer te presteren. Een eindejaarsgeschenk heeft enorm veel functies. Een kerstgeschenk is er in vele vormen zoals personeelsgeschenk en kerst relatiegeschenk, maar een kerstpakket is ook zeer geschikt voor familie of vrienden.

Onder het personeel en zaken relaties wordt het uitreiken van het eindejaarsgeschenk zeer gerespecteerd. Uit uitvoerig onderzoek is gebleken dat maar liefst 56% het heel leuk vind en er reikhalzend naar uit kijkt om het jaarlijkse pakket weer te ontvangen. 25% geeft aan het leuk te vinden om een kerstgeschenk te ontvangen en de andere 19% beschrijft er niet heel veel om te geven.

Ook een opvallende uitkomst van het onderzoek was de voorkeur die het personeel geeft aan het soort eindejaarsgeschenk. Vele personeelsleden geven te kennen dat ze het liefst een heerlijk snack kerstcadeau heeft bestaande uit allerlei lekkernijen. 43% gaf zijn voorkeur uit aan deze kerstpakketten. Opvallend hierbij was dat juist deze eindejaarsgeschenken helemaal niet populair bleken te zijn onder de zaken relaties. De zaken relaties geven hun voorkeur aan kerst relatiegeschenken die bestaan uit heerlijke dranken zoals wijn, bier en champagne, de zogenaamde wijngeschenken, biergeschenken en champagnepakketten. Ook vinden zaken relaties het leuker om bruikbare artikelen te krijgen zoals een wijnopener, muismat of pennenset.

Terug naar overzicht
Speciaal voor u uitgelicht Een greep uit onze collectie
Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op