Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Kerstpakketten in België geleverd


Wij leveren onze kerstpakketten ook in het mooie Belgie. Een nieuw aanbod kerstpakketten met een Belgisch tintje. De collectie is samengesteld uit lekkernijen afkomstig uit België. Van bier tot chocolade. Ieder jaar zijn thema kerstpakketten weer razend populair en daar kunnen de Belgische pakketten natuurlijk niet bij ontbreken. De kerstpakketten zijn te bezorgen in Nederland en in België. Bekijk de collectie en bestel eenvoudig via de webshop.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9.0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Kerstpakketten geleverd in Belgie

Traditionele Belgische kerstpakketten

Bent u een echte liefhebber van de lekkernijen uit België?  Een lekker koud Belgisch biertje, of een stuk Belgische chocolade? Dan bent op deze pagina het goede adres. Laat uzelf en uw werknemers deze winter genieten van al het lekkers wat België te bieden heeft. De Belgische kerstpakketten zijn met zorg samengesteld, boordevol rode inhoud van Belgische bodem. Indien u twijfelt tussen een aantal pakketten, kunt u gemakkelijk de vergelijker gebruiken. Deze Belgische kerstpakketten zijn samengesteld voor mannen en voor vrouwen. 

Kerstpakketten leveren in België

Wilt u uw kerstpakketten graag laten leveren in België? Dan bent u bij Kerstpakketten idee aan het juist adres. Al jaren levert Kerstpakketten idee ook in België.  Uw kerstpakketten kunnen hierdoor door onze transporteurs zeer snel geleverd worden in België. Mocht u dus een kerstpakket vinden wat u aanstaat, gaat dit dus geen probleem geven.

Uw Belgische kerstpakket op maat

Toch niet gevonden waar naar u opzoek bent? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om de kerstpakketten op maat te laten samenstellen bij een minimale afname van 75 stuks. U kunt kiezen uit uw favoriete producten van Belgische bodem. Wanneer u deze heeft doorgegeven, zal er een foto worden gemaakt van het Belgische kerstpakket en naar u worden doorgestuurd. Uiteraard kan er altijd nog gewijzigd worden. 

Kijk ook eens bij onze andere thema's

Kerstpakketten Idee is rijk aan verschillende thema's. Zo proberen wij ieder jaar ieders wensen te vervullen. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze gadget of bouwvak kerstpakketten. De bouwvak kerstpakketten zijn speciaal samengesteld voor mensen uit de bouwvak, denk hierbij aan bijvoorbeeld chocolade hamers.

De meest originele kerstpakketten bestaande uit Belgisch bier

Vragen?

Indien u vragen heeft over onze Belgische kerstpakketten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zijn helpen u met al uw vragen en onduidelijkheden. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495-84 32 42. 

Wij wensen u veel succes met het zoeken naar uw favoriete Belgische kerstpakket, en zien uw order graag verschijnen.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl