Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Een apart kerstpakket bestellen?


Ieder jaar hebben wij weer een ruim assortiment, waardoor wij u ervan kunnen verzekeren dat wij ook aparte kerstpakketten hebben. Ieder jaar hebben wij ook weer een nieuw assortiment, waardoor er nooit vaker hetzelfde kerstpakket kan bij zitten. Kortom, altijd aparte kerstpakketten voor u!

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9.0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9.0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Aparte kerstpakketten om uw medewerkers te verrassen

Waarom een apart kerstpakket?

U wilt natuurlijk als bedrijf onderscheidend zijn tegenover andere bedrijven. En hoe kunt u dat nou beter doen dan door een aparte kerstpakket te schenken aan uw personeel? Kerstpakketten idee gaat ieder jaar weer vroeg opzoek naar de meest unieke kerstpakketten voor het aankomende jaar. Zo kunnen wij u garanderen dat wij ieder jaar weer unieke kerstpakketten in ons assortiment hebben. Wanneer uw personeel een kerstpakket krijgt, zullen zij dit zeker waarderen! Aparte kerstpakketten kenmerken zich aan de thema's waarop is ingespeeld. Al lang van te voren zijn wij bezig om de trends voor het huidige kerstseizoen op te sporen. Hierdoor kan er ruime tijd van te voren gewerkt worden aan de kerstpakket, om ze zo uniek mogelijk te maken. Verder kenmerken deze kerstpakketten zich aan producten,  kleuren of landenthema's zoals de Mediterraanse kerstpakketten. Producten die in aparte kerstpakketten voorkomen zijn bijvoorbeeld leuke gadgets, zoals een airfryer. Gezond is natuurlijk steeds meer een ding in Nederland en daarom mogen deze natuurlijk niet ontbreken. Buiten deze andere gadgets zijn er ook nog andere variaties op deze kerstpakketten in de vorm van etenswaar of branche, denk aan de kerstpakketten voor bouwvakkers. Wilt u echt een apart kerstpakket? Kies dan voor eigen keuze pakketten! Hierbij legt u de keuze van het kerstgeschenk volledig in de handen van uw werknemers. Zij ontvangen een luxe giftbox met een giftcard. Via deze giftcard kunnen zij eenvoudig in de in uw bedrijfsstijl gepersonaliseerde webshop een geschenk kiezen. Hierbij hebben ze keuze uit ruim 1000 cadeaus, van gifts tot aan belevingen. Zo maakt u het kerstgeschenk zo uniek mogelijk!

Zelf uw eigen aparte kerstpakket samenstellen

Wanneer u opzoek bent naar een kerstpakket wat geheel naar wens is naar uw behoefte, kunt u er ook voor een kerstpakket op maat kiezen. Hierbij stelt u geheel uw eigen kerstpakket samen. U geeft uw wensen door aan onze stylisten, waarna zij er direct mee aan de slag gaan. Binnen enkele dagen vindt u dan het kerstpakket gefotografeerd bij uw offerte. Echter is er één kanttekening, dit is alleen mogelijk bij een minimale afname van 50 stuks. Wanneer u geen 50 stuks besteld, kunt u ook eenvoudig gebruik maken van de filteroptie. Zo kunt u filteren op prijs, inhoud en kleur om te komen tot uw favoriete kerstpakket.

Eenvoudig online uw bestelling plaatsen

Heeft u het unieke kerstpakket gevonden wat volledig aan uw wensen en behoefte voldoet? Dan kunt u deze eenvoudig online bestellen in onze webshop. Wanneer uw order is doorgekomen ontvangt u spoedig een bevestiging, mits het kerstpakket op voorraad is. Mocht dit niet het geval zijn, wordt u hiervan snel op de hoogte gebracht.

Aparte kerststukken om te schenken tijdens kerst

Vragen over uw kerstpakket

Heeft u nog geen idee welk kerstpakket het wordt voor dit jaar? Dan kunt u eenvoudig met onze medewerkers contact opnemen via de livechat. Zij kunnen uw volledig begeleiden bij het zoeken naar uw favoriete kerstpakket. Zo weet u zeker dat u met een glimlach thuis zit op kerstavond!

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl