Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Magazijn
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

De zon in huis halen met mediterraanse kerstpakketten 


Met een mediterraans kerstpakket kunt u uw werknemers verrassen met alle lekkernijen uit Zuid-Europa. Kijk dus snel in ons assortiment om te komen tot uw keuze!

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling /10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Mediterraans kerstdiner om 's avonds lekker te genieten

Lekkernijen uit een mediterraans kerstpakket

Met een Mediterraans kerstpakket brengt u de warme zuidelijke zon in huis tijdens de koude kerstdagen. Deze kerstpakketten zit bomvol met de heerlijkste eerlijke lekkernijen uit Spanje en Italië. Al deze etenswaren worden met passie, smaak en liefde bereid in deze zuidelijke landen. Proef bijvoorbeeld de heerlijke Italiaanse pasta pakketten, die vol zitten met de lekkerste pasta en olies uit het land in de vorm van de laars. De Spaanse kerstpakketten bevatten delicatessen zoals tapas, tapenades en andere heerlijke ingrediënten om de Spaanse keuken mee in huis te halen. Met elk land uit Zuid-Europa haalt  kwalitatieve lekkernijen in huis. Zo weet u zeker dat u medewerkers heerlijk de kerst in gaan. Het traditionele kerstpakket, de kartonnen doos gevuld met etenswaar is nog altijd razend populair. En wat is nou beter dan dat deze etenswaren uit de Spanje en Italië komen? Italië en Spanje zijn natuurlijk populaire vakantie landen voor de Nederlanders, en wat is nou beter dan tijdens deze koude dagen even terug te denken aan de zomervakantie.

Spaans én Italiaans kerstpakket?

Als werkgever wilt u met Kerstmis natuurlijk wel de waardering naar uw werknemers uiten. Een kleine moeite maar een groot gebaar! Wilt u graag een kerstpakket met Italiaanse én Spaanse etenswaren? Dan kunt u eenvoudig gebruik maken van de filteroptie! Door de filteroptie bij het menu kunt u filteren tot u uw favoriete mediterraanse kerstpakket heeft gevonden. U kunt hier onder andere filteren op prijs, artikel en inhoud.  Wanneer u ook nog wensen heeft aan het kerstpakket, kunt er ook voor kiezen om op maat kerstpakketten te laten maken bij een minimale afname van 50 stuks. Wanneer u uw voorkeuren door geeft aan onze stylisten, gaan zij er direct hard mee aan de slag om uw perfecte kerstpakket samen te stellen. Binnen enkele dagen vindt u een foto van het kerstpakket bij uw offerte. Het maakt verder niet uit welk budget u heeft, alle producten zijn van uitstekende kwaliteit. Hoe meer budget, hoe groter de omvang van het kerstpakket vaak wordt. 

Mediterraans kerstmenu aan de hand van de etenswaren in het pakket

Vragen over onze pakketten

Wij wensen u veel plezier tijdens het bekijken van ons ruime aanbod mediterraanse kerstpakketten en zien uw bestelling graag tegemoet. Mocht u vragen hebben over onze kerstpakketten, aarzel dan en neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u tevens ook graag van advies inzake een mediterraans kerstpakket!

 

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl