Verfijn selectie
Filters
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Magazijn
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Kerstpakketten voor Utrecht (stad en provincie)


Gevestigd in Utrecht en op zoek naar de mooiste kerstpakketten van het land? Bij Kerstpakketten idee bent u aan het juist adres. Wij leveren in het seizoen dagelijks in Utrecht en binnenkort wellicht ook bij u. Wij zijn dan ook de kerstpakketten leverancier van Utrecht.

De leukste kerstpakketten in Utrecht geleverd

Kerstpakketten leveren in Utrecht

Utrecht is een prachtige provincie en is gevestigd in het midden van ons land. Utrecht telt een oppervlakte van maar liefst 1385 km2 en heeft ongeveer 1.268.490 inwoners. De provincie Utrecht wordt deels tot de Randstad gerekend. Reeds vele jaren zijn wij actief in het leveren van de mooiste kerstpakketten bij bedrijven en instellingen in Utrecht. De pakketten worden elders in ons land samengesteld en geassembleerd, waarna deze middels vrachttransport naar de afnemers worden vervoerd. Deze fantastische provincie bevindt zich in de midden van Nederland en grenst onder andere aan de provincies Gelderland, Brabant en een klein stukje aan Limburg.

Onze klantenkring groeit

Onze kerstpakketten klantenkring in Utrecht wordt jaarlijks groter en groter met als gevolg dat onze chauffeurs zich dagelijks in de provincie Utrecht bevinden. Gemeenten waar we een grote klantenkring hebben zijn onder andere Nieuwegein, Soest, Zeist, Woerden, Vianen, Eemnes, Houten, Bunschoten, Leusden, Bunnik en Amersfoort. Stuk voor stuks prachtige gemeente met toonaangevende bedrijven waar we met trots jaarlijks mooie kerstpakketten mogen leveren.

Populaire thema's in de regio Utrecht

Jaarlijks worden er thema kerstpakketten samengesteld. Zo ook dit jaar. Enkele populaire thema's in de regio Utrecht zijn Sport, Healthy, Asian, Travel en Food. Alle pakketten hebben gemeen dat ze ruimgevuld zijn met de lekkerste artikelen uit binnen- en buitenland. De pakketten Asian en Travel zijn teven aangevuld met bijvoorbeeld een reistrolley, wokpan, barbecue en andere fantastische non-food artikelen. Dit tezamen zorgt voor een toonaangevend kerstpakket. Koop je kerstpakketten online via Kerstpakketten idee.

Zelf laten kiezen

Naast onze Utrechtse kerstpakketten bieden wij ook de mogelijkheid om de medewerkers zelf te laten kiezen. Dit betreft ons bekende keuzeconcept waarbij de medewerkers op basis van een puntensysteem zelf 1 of meerdere cadeaus mogen uitkiezen. De kado's worden vervolgens binnen 48 uur (werkdagen) bezorgt bij de medewerker aan huis. Dit concept kent een heuse opmars en is ook populair als zijnde kerstpakket in de regio Utrecht.

Kerstpakketten met Utrechtse producten bestellen

Contact opnemen?

Heeft u een vraag over een kerstpakketten levering in Utrecht? Neem dan contact met ons op, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar dat ene mooie kerstpakket wat we bij jullie in Utrecht mogen leveren. Schroom niet en neem contact met ons op van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Nieuwe collectie
Momenteel druk bezig met het online zetten van de nieuwe collectie 2019 Iedere dag komen er nieuwe pakketten bij.
Bekijk de actie