Nog 182 dagen tot kerst!

Vertrouwd shoppen bij Kerstpakketten idee

Op Kerstpakkettenidee.nl kunt u vertrouwd, zonder zorgen en eenvoudig kerstpakketten shoppen.

Lees hier onze klantbeoordelingen: Kiyoh GooglePlus

Velen gingen u voor:

Kerstpakketten Idee is al jaren een begrip in de kerstpakketten markt en heeft tijdens gedurende deze periode vele bedrijven en instellingen voorzien van de mooiste pakketten. Hun ervaringen lieten zij achter op onze beoordelingswebsite. Hierboven kunt u lezen wat (vaste) klanten van Kerstpakketten Idee vonden zodat u een duidelijk beeld kunt vormen van de organisatie alsmede van de geleverde producten en diensten.

Keurmerken:

Bij het kopen van kerstpakketten is het van belang dat u zaken doet met een betrouwbare partij. U wilt nu eenmaal het beste voor uw personeel en zakenrelaties. Bij Kerstpakketten Idee bent u daarom aan het juiste adres. Wij mogen met trots het MkbOK keurmerk en Euro Safe Shop keurmerk dragen en ons daardoor een betrouwbare en gekeurde webshop noemen.

Euro Safe Shop:
Euro Safe Shop is het officiële Europese keurmerk voor webwinkels binnen de Europese Unie. De stichting IECA-Europe houdt toezicht op de prijzen die getoond worden en of alle kosten duidelijk worden vermeld. Tevens dienen websites duidelijke richtlijnen te hebben over de verzendingen en mogelijke klachten. Een essentieel aspect is ook dat het betalingsverkeer veilig gebeurt en u dus met een gerust hart de betalingen kunt doen. Bij Kerstpakketten Idee bestelt u dus veilig uw kerstpakketten.

MkbOK Keurmerk:
Kerstpakketten Idee is in het bezit van een van de belangrijkste keurmerken van Nederland namelijk het MkbOK Keurmerk. Dit houdt in dat wij door de strenge keuring van stichting MKB en Internet zijn gekomen. Bij de keuring wordt gekeken naar de kwaliteit en betrouwbaarheid van een webshop. Op beide onderdelen scoorde wij een dikke voldoende waardoor wij nu officieel zijn toegetreden tot het selecte gezelschap van bedrijven met het MkbOK keurmerk.

Veilig betalen:

Op Kerstpakketten Idee betaalt u veilig en vertrouwd met uw favoriete betaalmethode. In de winkelwagen kunt u uit verschillende nationale en internationele betaalmethoden kiezen. De volledige betaling verloopt via een zogenaamde uiterst veilige SSL verbinding. Hiermee zijn uw gegevens beschermd en kunt u veilig en vertrouwd betalen.

Betaalmethoden

Bezorgen zonder zorgen:

Door onze intensieve samenwerking met de beste transportbedrijven van de Benelux worden de pakketten op het door u gewenste moment geleverd. Tevens kunt u door het partnerschap ook de kerstpakketten persoonlijk thuis te laten bezorgen. Wij kunnen u garanderen dat de bezorger in 97% van de gevallen op het gewenste tijdstip aanwezig is.

Bekend uit landelijke media

Kerstpakketten Idee is een bekende organisatie in NL en BE. U kent ons waarschijnlijk van Beslist.nl, Radio 2 of van Bol.com. Naast landelijke bekendheid in voorgaande kanalen, verschijnen wij relegmatig in nieuwsberichten op het internet die betrekking hebben op kerstpakketten.

(Vrijblijvende) Offerte bij grote aantallen:

Bij grote kerstpakketten aanvragen sturen wij u vrijblijvend een offerte. Neem hiervoor altijd even contact met ons op. Denk hierbij aan aanvragen van 75 pakketten of meer.

Bereikbaarheid:

Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur. U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail of live-chat. U kunt ook een bericht achterlaten middels het contactformulier in de website. Over het algemeen heeft u binnen 24 uur een reactie (werkdagen).

Social media:

Wilt u het hele jaar door op de hoogte gehouden worden over kerstpakketten? Volg ons dan op social media. Op dit moment zijn wij actief op Facebook, LinkedIn en Google+. Wij zullen u via deze kanalen op de hoogte houden van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van kerstpakketten. Klik op onderstaande buttons en begin met volgen.

Facebook Google + Linkedin

 

Premium kerstpakketten
Gratis bonuscadeau's Laagste prijsgarantie Leverdatum zelf kiezen
Hoofdkantoor Staat 42 6031 EM, Nederweert +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl
Overboeking iDeal VISA Bancontact PayPal Mastercard Maestro
Facebook Google+ LinkedIn Youtube
Inpakcentrales van Kerstpakketten idee De locaties van onze inpakcentrales
Copyright © 2018 - Kerstpakketten idee - Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl