Nog 335 dagen tot kerst!

Het gezicht achter Kerstpakkettenidee.nl

Kerstpakkettenidee is reeds vele jaren specialist in kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Aan het einde van ieder jaar zorgen wij met ongeveer 140 werknemers dat de pakketten netjes, tijdig en correct bij u als afnemer geleverd worden.

Doordat wij diverse disciplines en specialismen combineren kunnen wij een totaalpakket aanbieden. Dit betekent dat wij u kunnen adviseren en alles bij u uit handen kunnen nemen. U geeft uw wensen kenbaar en wij verzorgen de inpak, het transport alsmede alles wat zich daar omheen bevindt.

Ons werkgebied bestrijkt geheel Nederland en Belgie, van kleine bedrijven tot grote instellingen. Kortom, iedereen die op zoek is naar goedgevulde kerstpakketten is bij ons aan het juiste adres.

Bekend van...

Ongetwijfeld dat u Kerstpakkettenidee.nl wel eens bent tegen gekomen in de media. Reeds vele jaren zijn wij een toonaangevende partij in het leveren van mooie en goedgevulde kerstpakketten. Geen enkele opdracht is ons te veel. Van klein tot groot, alles leiden wij met een team van specialisten in goede banen, waardoor er achteraf met een goed gevoel teruggegeken kan worden.

Premium kerstpakketten
Gratis bonuscadeau's Laagste prijsgarantie Leverdatum zelf kiezen
Hoofdkantoor Staat 42 6031 EM, Nederweert +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl
Facebook Google+ LinkedIn Youtube
De locaties van onze inpakcentrales
Copyright © 2018 - Kerstpakketten idee - Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...