Verfijn selectie
Filters
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Exclusieve kerstpakketten assortiment


Wilt u net dat tikkeltje extra luxe voor uw werknemers? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres! Exclusieve kerstpakketten bevatten enkel de allerbeste producten, waardoor uw personeel net dat tikkeltje extra waardering zal krijgen. In ons assortiment kunt u een rijk scala aan exclusieve kerstpakketten vinden.

Stijlvolle exclusieve kerstpakketten samengesteld door onze professionals

Waarom exclusieve kerstpakketten?

Wij begrijpen dat u uw medewerkers deze periode extra in het zonnetje wil zetten. Hoe kunt u dit nou beter doen dan door een exclusief kerstpakketten te schenken. Deze kerstpakketten zijn extra opgemaakt, en worden alleen samengesteld door beste producten die onze stylisten kunnen vinden. Aan de hand van exclusieve kerstpakketten zien uw werknemers dus dat u dit jaar alles op alles heeft gezet om zo goed mogelijk uw waardering te laten zien. Zo zal u nooit de plank mis slaan. Deze kerstpakketten zijn er voor ieder budget, zo komen zij in grote én in kleine variaties.

Uw kerstpakket nóg exclusiever maken?

Heeft u exclusieve artikelen gezien die helemaal passen bij de waardes van uw bedrijf, maar zijn de andere artikelen uit het kerstpakket niet naar wens? Dan kunt u ook uw exclusieve kerstpakket zelf samen stellen bij een minimale afname van 50 stuks. Zo kunt u de exclusieve artikelen kiezen die helemaal naar uw wens zijn. Wanneer u deze artikelen door geeft, gaan onze stylisten aan de slag om met een zo mooi mogelijk kerstpakket voor de dag te komen. Hierna krijgt u dit kerstpakket gefotografeerd bij de offerte. Natuurlijk is het hierna ook nog mogelijk om uw kerstpakket aan te passen.

Zeer exclusieve kerstpakketten met hoge kwaliteit

Vragen of advies?

Indien u vragen heeft over onze exclusieve kerstpakketten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Elk jaar is het weer lastig om het juiste kerstgeschenk uit te zoeken, en zij helpen u graag met al uw vragen en onduidelijkheden. Kerstpakketten Idee is al jaren kerstpakketten leverancier, en is dus expert op dit gebied. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495-84 32 42.

Wij wensen u veel succes met het zoeken naar uw exclusieve kerstpakket, en zien uw order graag verschijnen.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Nieuwe collectie
Druk bezig met de nieuwe collectie van 2019 We zitten nu al voor u klaar, neem telefonisch contact met ons op of vul onderstaand formulier in:
Bekijk de actie