Nog 159 dagen tot kerst!

Schenk een kerstpakket tijdens deze koude feestdagen

Bent u blij met het gekregen kerstpakket, maar heeft u zelf al van alles ingekocht voor de kerstdagen. Maak dan iemand anders blij met uw kerstgeschenk. Denk aan schenken aan het daklozencentrum bij u in de buurt. Of breng de feestelijke kerstproducten naar de voedselbank waar de producten voor uw worden verpakt en weggegeven. Massaal wordt er dit jaar gezorgd voor de mindere in onze samenleving. Zo worden op vele verschillende manieren kerstpakketartikelen verzameld en verpakt in mooi geschenken om deze groep toch ook een extra zetje in de rug te geven.

Niet iedereen in onze kikkerlandje is dit jaar bevoorrecht met een mooi kerstpakket of met een heerlijke kerstdiner. De perfecte reden om de handen uit de mouwen te steken en mensen die het minder breed hebben te helpen. Natuurlijk hoeft u geen bergen werk te verzetten, helpen kan ook al door het schenken van feestelijke producten. Een heerlijke kerstbrood, lekkere kerstkransjes of een blik erwtensoep, artikelen waarvan genoten kan worden tijdens de koude feestdagen van 2011.

Alle vele mensen ging u voor in het schenken van kerstpakketten of kerstproducten aan de mensen die het minder hebben. Zeker in tijden van de crisis kunnen deze extra's gebruikt worden in deze gezinnen. Zo werden in Boskoop pakketten geschonken aan de stichting, Care for Family, deze stichting helpt de kansarme gezinnen die geraakt zijn door de financiële crisis. In Edam werden de oudere generatie niet vergeten, hier werden kerstpakketten uitgedeeld in het bejaardentehuis. En ook in Bijlmermeer wordt er gezorgd voor de gezinnen die niet beschikken over de luxe en tijdens de kerstdagen dus niet kunnen genieten van heerlijke kerstproducten. Volg deze goede voorbeelden en geniet van de vreugde waarmee de geschenken ontvangen worden. Kerstmis betekent samen zijn en zorgen voor elkaar, help u dit jaar mee?

Premium kerstpakketten
Gratis bonuscadeau's Laagste prijsgarantie Leverdatum zelf kiezen
Hoofdkantoor Staat 42 6031 EM, Nederweert +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl
Overboeking iDeal VISA Bancontact PayPal Mastercard Maestro
Facebook Google+ LinkedIn Youtube
Inpakcentrales van Kerstpakketten idee De locaties van onze inpakcentrales
Copyright © 2018 - Kerstpakketten idee - Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl
Nieuwe collectie
Collectie 2018 medio juli online! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte!
5% Korting
Bekijk de actie