Nog 159 dagen tot kerst!

Het gaat weer beginnen!

Vanaf vandaag, maandag 12­-10­-2015 beginnen wij in onze 4 magazijnen verspreid over Nederland met het inpakken van de kerstpakketten.
Tussen nu en midden november worden rond de 250.000 kerstpakketten ingepakt die dit jaar bezorgd gaan worden bij onder andere bedrijven, stichtingen en organisaties verdeeld in Nederland en Belgie.
De meeste van de kerstpakketten dit jaar, worden vanaf begin december bij de bedrijven geleverd. Op deze wijze zijn de pakketten vroegtijdig bij de opdrachtgevers, waardoor de datum van uitgifte niet in gevaar komt.

Drukte in de inpakcentrales

In onze inpakcentrales zijn vanaf nu tot eind november 150 personen aan het werk om voor iedereen de kerstpakketten in te pakken, te controleren en natuurlijk om ze gereed te maken voor transport.
In deze centrales worden zowel de traditionele kerstpakketten, de eigen keuze giftboxen en de speciaal gemaakte maatwerkpakketten met de grootste zorg klaargezet.
Om dit allemaal in goede banen te leiden zijn er verschillende projectleiders die gespecialiseerd zijn in diverse disciplines.
Op deze wijze garanderen wij een consistente kwaliteit van onze kerstpakketten. Nadat de pakketten zijn ingepakt worden ze allemaal nog een keer gewogen op een weegschaal. Op deze manier weten wij exact of de inhoud van de pakketten klopt.

De volgende stap is het klaarzetten voor transport. De kerstpakketten worden keurig op pallets gezet en goed ingeseald met folie.
Nadat dit gebeurt is worden de pakketten opgeslagen in grote hallen waar ze wachten op het transport.

Eigen keuze

Nieuw bij Kerstpakketten idee zijn de gepersonaliseerde giftboxen van het eigen keuze pakket. Deze worden apart gedrukt voor de bedrijven en gepersonaliseerd door middel van een pasje en een custom­made webshop, geheel naar wens van het bedrijf of organisatie. De giftboxen worden door onze medewerkers voorzien van een persoonlijk tintje.

Kortom, de drukte is weer begonnen en de gezelligste tijd van het jaar staat weer voor de deur.
Wij wensen dan ook iedereen veel plezier met het uizoeken van een mooi eindejaarsgeschenk in onze webwinkel.

Premium kerstpakketten
Gratis bonuscadeau's Laagste prijsgarantie Leverdatum zelf kiezen
Hoofdkantoor Staat 42 6031 EM, Nederweert +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl
Overboeking iDeal VISA Bancontact PayPal Mastercard Maestro
Facebook Google+ LinkedIn Youtube
Inpakcentrales van Kerstpakketten idee De locaties van onze inpakcentrales
Copyright © 2018 - Kerstpakketten idee - Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl
Nieuwe collectie
Collectie 2018 medio juli online! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte!
5% Korting
Bekijk de actie