Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Magazijn
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Goedkope kerstpakketten gezocht?


Bent u op zoek naar goedkope kerstpakketten met een origineel en leuk thema voor uw werknemers en/of zakenrelaties? Dan bent u bij Kerstpakketten idee aan het juiste adres voor goedkope kerstpakketten. Shop lekker vanuit uw luie stoel naar dat ene unieke en mooie goedkope kerstpakket en plaats de bestelling eenvoudig online via de webshop.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling /10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling /10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Goedkope Kerstpakketten overzicht

Voordelig, verrassend én voor een klein budget

Bedrijven of instellingen moeten weleens bezuinigen op extraatjes en personeelsvoorzieningen. Hierdoor daalt de medewerkerstevredenheid met als resultaat een daling in de arbeidsproductiviteit. Juist om deze reden is het voor een werkgever belangrijk om het personeel te motiveren en te stimuleren. Een beloning in de vorm van een goedkoop kerstpakket is daar een goede manier voor. Een complimentje of blijk van waardering aan het eind van het jaar wordt immers nog altijd erg gewaardeerd door werknemers. Uiteraard bepaalt de werkgever zelf wat het budget is voor een kerstpakket.

Wat betreft goedkope kerstpakketten heeft u de keuze uit een groot en veelzijdig aanbod. Onze goedkope pakketten zijn scherp geprijsd en zitten boordevol mooie en luxe items. Onder de €10,- zijn er genoeg leuke kerstpakketten te vinden, zoals bierpakketten en chocolade kerstpakketten. Zo kunt u bijvoorbeeld zelfs al een leuk kerstpakket online bestellen vanaf €5,50! Wij hanteren de laagste prijsgarantie, wat inhoudt dat u nergens elders goedkoper exact hetzelfde pakket kunt afnemen. Zo bent u altijd verzekerd van een eerlijke, lage prijs.  

Een kerstpakket hoeft niet duur te zijn!

Als werkgever zijnde wilt u rond de kerstdagen graag uw waardering laten blijken aan het personeel. Maar dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat u aan het eind van het jaar heel veel geld moet spenderen aan dure kerstpakketten. Wellicht heeft u aanzienlijk veel werknemers, waardoor de totaalsom van het aantal kerstpakketten boven uw budget komt, ook dan zijn goedkopere pakketten een geweldig idee. Een goedkoop kerstpakket is evenzo als duurdere kerstpakketten van goede kwaliteit. De attentiewaarde is in de meeste gevallen net zo hoog waardoor het vaak niet uitmaakt of u nu kiest voor een duur of een goedkoop kerstpakket. Een goedkoop kerstpakket bestaat net zo als een duurdere variant uit heerlijke lekkernijen, dranken en non-food kerstcadeaus. Het enige merkbare verschil is dat duurdere kerstpakketten een grotere omvang hebben. Maar dit betekent zeer zeker niet dat goedkope kerstpakketten een minder leuk gebaar zijn!

Goedkoop budget kerstpakket

Meer informatie over goedkope kerstpakketten?

Wij wensen u veel plezier tijdens het bekijken van ons ruime aanbod aan goedkope kerstpakketten. De kerstpakketten zijn eenvoudig online te bestellen. We zien uw bestelling graag tegemoet. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met de klantenservice. Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren op het telefoonnummer +31 (0) 495 84 32 42. Mocht u liever een e-mail sturen, dan kan dat ook naar het e-mailadres: info@kerstpakkettenidee.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen en tevens voorzien wij u graag van een advies inzake een goedkoop kerstpakket!

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl