De betaling verloopt als volgt

De betaling van uw bestelling verloopt via een beveiligde verbinding, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken.
In onze winkelwagen kunt u kiezen uit de volgende betaalmethoden:

iDEAL iDeal Eenvoudig, snel en vetrouwd betalen via uw eigen bank.
Overboeking Overboeking Naast alle online geautomatiseerde betaalmethoden, bieden wij ook de mogelijkheid aan om uw transactie te voldoen middel vooraf overboeking. U plaatst uw bestelling en boekt het bedrag door middel van internet bankieren naar ons over. Uw bestelling wordt verwerkt zodra de betaling bij ons binnen is.
Creditcard Creditcard Wenst u te betalen middels creditcard? Dan kunt u bij ons betalen met Mastercard, Maestrocard of een VISAcard.
PayPal PayPal Snel en eenvoudig betalen door middel van uw eigen PayPal account.
Mister Cash (België) Mister Cash Voor onze Belgische afnemers bieden wij het gemak van Mister Cash, vertrouwd en gemakkelijk online betalen.
Na het succesvol afronden van de betaling ontvang u de bijbehorende factuur in de mailbox.
Deze kunt u gebruiken voor in uw eigen administratie.

Uitzondering op enkele betaalmethoden

Kort voor de feestdagen schakelen wij bepaalde betaalmethoden uit. Dit heeft te maken met de snelheid waarmee betalingen worden doorgeschoten naar Kerstpakkettenidee.nl. Wij kunnen immers enkel bestellingen in gang zetten, waarvan wij de betaling (vooraf) hebben ontvangen.

Dit betekent dat we in dergelijke gevallen kiezen voor betaalmethoden waarbij de betaling niet wordt vastgehouden door de financiële instelling, zodat wij jullie bestelling kort voor de feestdagen nog kunnen verwerken en hierdoor snel kunnen uitleveren.

Achteraf betalen is mogelijk

Achteraf betalen is desgewenst mogelijk. Hiervoor bent u als afnemer verantwoordelijk voor het overleggen van een officiële bankgarantie jegens ons. De eventuele bijbehorende kosten voor de bankgarantie zijn voor rekening van de afnemer.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Nieuwe collectie
Momenteel druk bezig met het online zetten van de nieuwe collectie 2019 Iedere dag komen er nieuwe pakketten bij.
Bekijk de actie