Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Magazijn
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Voordelige kerstpakketten voor uw relaties


Bent u opzoek naar een voordelig kerstpakket met een leuke en originele inhoud? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod voordelige kerstpakketten is er altijd wel één die bij uw wensen past!

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9.0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Voordelig kerstpakketten die ook nog eens ruim gevuld zijn

Kerstpakketten voor een voordelig budget

Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat uw bedrijf moet bezuinigen op extra's zoals personeelsvoorzieningen. Hierdoor daalt de tevredenheid van uw werknemers, en kan er een daling optreden in de productiviteit. Het is dus van belang dat u laat zien dat u uw werknemers zeer waardeert. Het geven van een mooi kerstcadeau voor het personeel kan werken als motivatie en stimulatie. U heeft natuurlijk moeten bezuinigen, dus daarom bieden wij ook voordelig kerstpakketten aan! U bepaalt natuurlijk zelf als werkgever nog altijd wat het budget is voor een kerstpakket. Wat betreft voordelige kerstpakketten bieden wij al kerstpakketten aan vanaf €5,95. Onze voordelige kerstpakketten zijn nog steeds rijk gevuld, en bevatten alleen de beste kwaliteit etenswaren. Wij hanteren de laagste prijsgarantie, waardoor u nergens anders hetzelfde kerstpakket vindt voor een lagere prijs. Mocht het wel zo zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wanneer u voor een bepaald budget kerstpakketten afneemt, krijgt u ook nog eens gratis bonuscadeau's! Dubbel plezier dus.

Verrassend voor een voordelig kerstpakket!

Als werkgever wilt u met Kerstmis natuurlijk wel de waardering naar uw werknemers uiten. Een kleine moeite maar een groot gebaar! Echter hoeft dit dus niet te betekenen dat u hier bergen met geld voor hoeft uit te trekken. Wanneer u liever rond een bepaalt budget wilt blijven, zijn voordelige kerstpakketten een top idee. Wanneer u ook nog wensen heeft aan het kerstpakket, kunt er ook voor kiezen om op maat kerstpakketten te laten maken bij een minimale afname van 50 stuks. Wanneer u uw voorkeuren door geeft aan onze stylisten, gaan zij er direct hard mee aan de slag om uw perfecte kerstpakket samen te stellen. Binnen enkele dagen vindt u een foto van het kerstpakket bij uw offerte. Het maakt verder niet uit welk budget u heeft, alle producten zijn van uitstekende kwaliteit. Hoe meer budget, hoe groter de omvang van het kerstpakket vaak wordt.

Fiscaal voordeel kerstpakketten van een lage prijs

Vragen over onze kerstpakketten?

Wij wensen u veel plezier tijdens het bekijken van ons ruime aanbod voordelige kerstpakketten en zien uw bestelling graag tegemoet. Mocht u vragen hebben over onze kerstpakketten, aarzel dan en neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u tevens ook graag van advies inzake een voordelig kerstpakket!

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl