Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Top 10 kerstpakketten


Bent u benieuwd naar de top 10 kerstpakketten van dit jaar? Wij hebben voor u een mooie lijst met de meeste gewaardeerde en bestelde kerstpakketten. Alle kerstpakketten garanderen kwaliteit, smaakvolle inhoud en een mooie presentatie. Zo zult u zeker een goede slag slaan bij uw personeel!

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Top 10 kerstpakketten die het meest verkocht zijn in Nederland en België

Ruime keuze uit top kerstpakketten

De gehele originele kerstpakketten collectie staat reeds jaren garant voor een hoge kwaliteit en populariteit. Echter springen er ieder jaar weer pakketten uit ons ruim 800 tellende kerstpakketten assortiment. Iedereen is anders, en daarom heeft iedereen ook andere behoefte en wensen. Daarom hebben wij een zeer ruim aanbod, om iedereen te kunnen voorzien. Top 10 kerstpakketten kenmerken zich door de kwaliteit, grote afname en leuke thema's. Ieder jaar zijn er weer nieuwe trends en thema's bij de kerstpakketten. Een aantal thema's die het dit jaar goed doen zijn onder andere: BBQ, Spaans en kerstpakketten met woonartikelen. Mensen zijn dol op Spaans eten. Een heerlijk avondje tapas eten is zeer gewaardeerd onder de mensen, want het Spaans eten is natuurlijk verrukkelijk. Kerstpakketten met woon artikelen staan ook al een aantal jaren bij de top 10 kerstpakketten. Iedereen kan natuurlijk woon artikelen gebruiken, vandaar dat deze immens populair zijn. Deze kerstpakketten bevatten bijvoorbeeld een bijzettafel, een mand, een snijplank, of andere woonaccessoires.

Jarenlange ervaring 

Onze jarenlange ervaring op de kerstpakketten markt zorgt ervoor dat wij u uitstekend van dienst kunnen zijn. Door de jaren heen zijn onze verschillende afdelingen perfect op elkaar afgesteld, waardoor het proces uitstekend verloopt. Voor ons begint het kerstpakketten seizoen in januari. Vanaf dan gaan onze trendwatchers direct opzoek naar de nieuwste kerstpakketten trends voor aankomend jaar, zodat er wij weer een mooie top 10 kerstpakketten kunnen samenstellen. Zo zorgen wij er ieder jaar voor dat er weer eindeloze mogelijkheden zijn voor onze top 10 kerstpakketten. Door de sterke toename van de populariteit qua de thema's van de traditionele kerstpakketten doen wij ieder jaar weer ons uitstekende best om met unieke top 10 kerstpakketten voor de dag te komen.

Waardering is key tijdens Kerstmis

Rondom kerst gaat het om veel meer dan alleen een mooi kerstpakket: het gaat om de waardering naar het personeel. Met de vele mogelijkheden die er tegenwoordig zijn wordt de focus vaak puur op het kerstpakket gelegd. Echter zien wij de laatste jaren dat het geven van waardering bij het kerstpakket uitstekend valt bij het personeel. Hoe u deze waardering kunt uiten? Laat uw personeel weten waarom u hen juist waardeert en laat hen bijbvoorbeeld een eigen geschenk kiezen middels het kerst keuze cadeau concept. Dit kunt u doen door terug te blikken over het afgelopen jaar, wat ging goed, en wat ging minder goed? Zo kunt u ook al vooruit blikken op volgend jaar, wat er gaat gebeuren en wat u verwachtingen zijn van het personeel. Het is altijd leuk om af te sluiten met een leuke kerstwens. Wens uw personeel bijvoorbeeld fijne kerstdagen toe, zo laat u zien dat u aan ze denkt.

Top kerstpakketten die rijk gevuld zijn voor een mooie prijs

Vragen over top 10 kerstpakketten?

Wanneer u nog vragen heeft over onze top 10 kerstpakketten, of u wilt advies wat er het beste past bij uw personeel, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice! Ons team heeft jarenlange ervaring in de kerstpakketten branche, waardoor zij u op maat advies kunnen geven.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl