Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Spaanse avonden met tapas kerstpakketten


Met onze heerlijke tapas kerstpakketten haalt u de zuidelijke zomerzon in huis tijdens deze koude wintermaanden. Kijk dus snel naar ons assortiment om te komen tot uw perfecte tapas kerstpakket!

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Mooie tapas cadeaupakket om te geven

Grootste tapas kerstpakketten aanbod

Wanneer u opzoek bent naar tapas kerstpakketten bent u hier aan het juiste adres. Tapas zijn heerlijke kleine Spaanse delicatessen. Onze Spaanse tapas wordt samengesteld van de beste kwaliteit gerechten uit het land van de stier. Hierdoor hoeft u zich over de kwaliteit geen zorgen te maken. Het traditionele kerstpakket gevuld met etenswaren is al jaren razend populair. Wilt u liever net dat stapje extra doen? Kies dan voor een tapas kerstpakket. Bij deze kerstpakketten zijn de etenswaren afkomstig uit Spanje. Kijk voor meer informatie over de samenstelling bij de informatie van het desbetreffende kerstpakket.

Nederlanders dol op tapas

Nederlanders zijn dol op de heerlijke kleine Spaans gerechten! Daarom zal u met dit kerstpakket zeker niet mis zitten. Wanneer u werknemers zitten te genieten van dit kerstpakketten voelen ze zich echt alsof ze op reis zijn. Tapas is een bekend begrip in Nederland, en wordt daarom ook vaak gegeten. Hierdoor zullen uw werknemers het kunnen waarderen wanneer zij een avond heerlijke kunnen vertoeven onder het genot van wat heerlijke Spaanse tapas. Van heerlijke Spaanse worst, tot pinchos en olijven. Beter kan natuurlijk niet tijdens deze koude wintermaanden. Nederlanders zijn ook een volk wat er om bekend staat om tijdens de wintermaanden massaal richting de Spaanse zon te vertrekken. En wat is er nou lekkerder dan om even terug te denken aan deze zomerzon tijdens de koudere december maand?

Ruime keuze thema pakketten

Kijk anders ook eens rond bij onze andere thema pakketten. Kerstpakketten Idee is rijk aan verschillende thema's. Liever Italiaanse gerechten in plaats van Spaanse tapas? Dan is dit zeker mogelijk. Zo hebben wij ook de beste Spaanse pasta gerechten of andere lekkernijen in ons assortiment. Buiten landen thema's zijn er ook gadgets. Bij deze gadgets kunt u van alles vinden. Van powerbanks tot aan led kurken. Zo zijn wij er zeker van dat er voor ieder wat wils is!

Kerstpakketten met hoge kwaliteit tapasplanken

Vindt u niet het juiste kerstpakket?

Wanneer u niet het juiste kerstpakket voor uw werknemers vindt, biedt Kerstpakketten Idee ook de mogelijkheid om zelf kerstpakketten samen te stellen bij een afname van minimaal 50 stuks. Zo kunt u uw voorkeuren doorgeven aan onze stylisten, en dan gaan zij er hard mee aan de slag om het perfecte kerstpakket voor u samen te stellen. Heeft u werknemers die geen alcohol drinken of die geen varkensvlees eten? Hier wordt allemaal rekening mee gehouden!

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl