Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Magazijn
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

De meest populaire kerstpakketten


Ieder jaar gaan onze specialisten hard aan het werk om onze kerstpakketten te laten voldoen aan de nieuwste trends. Hierdoor hebben we ook dit jaar weer de meest populaire kerstpakketten van het jaar. Van themapakketten tot aan bierpakketten, voor ieder wat wils! Zo weet u zeker dat u met een kerstpakket komt wat uw personeel echt waardeert.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling /10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling /10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Luxe populaire kerstpakketten voor bedrijven

Waarom populaire kerstpakketten?

Vanwege de bijzondere en unieke inhoud vallen deze populaire kerstpakketten ieder jaar weer in de smaak bij onze klanten. Daarom zijn ze dé kerstpakketten om te schenken aan uw relaties. Door onze ruime collecties hebben wij voor elke smaak populaire kerstpakketten. U kunt hiervoor bijvoorbeeld kiezen voor een algemeen thema dat bij iedereen in de smaak valt; van jong tot oud, van man tot vrouw. Wilt u liever onderscheidend zijn, dan kunt u ook kiezen voor de populaire thema kerstpakketten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Het hele jaar druk bezig 

Bij ons begint het kerstpakkettenseizoen in januari. Vanaf dan gaan onze trendwatchers al op pad om te kijken wat er dit jaar weer populair zal zijn. Hierdoor kunnen wij ieder jaar weer met een ruim aanbod komen dat voldoet aan de wensen van onze klant. Dit aanbod reikt ook dit jaar weer ver. Van Spaanse kerstpakketten vol met heerlijke tapas en barbecuesetjes, tot aan lekkere bierpakketjes. Heeft u speciale eisen voor uw kerstpakket? Dan kunt u via het linkermenu filteren tot u bij uw perfecte kerstpakket komt. U kunt filteren op onder andere prijs, maar ook op thema's. Heeft u het populaire kerstpakket gevonden dat naar uw wens is? Dan kunt u deze eenvoudig online bestellen.

Vele gingen u al voor

Kerstpakketten idee is leverancier van zowel kleine als grote organisaties. Iedereen kan bij Kerstpakketten idee terecht vanaf een minimale afname van vijf stuks. De kerstpakketten zijn al beschikbaar vanaf 6 euro, en worden op locatie afgeleverd op de door u aangewezen leverdatum. Wacht niet langer en word ook klant van onze professionele diensten! Onze populaire kerstpakketten worden met grote zorg samengesteld. Deze populaire kerstpakketten zijn goed gevuld door een mooie mix van food- en non food artikelen. Zo weet u zeker dat u een heerlijke kerst tegemoet gaat!

Eigen keuze pakket

Wat dit jaar wordt beschouwd als hét populaire kerstpakket, is het eigen keuze pakket. Door middel van het eigen keuze pakket legt u de keuze geheel in de handen van uw relaties. Beter kan toch niet? Het eigen keuze pakket bestaat uit een gepersonaliseerde giftbox met een giftcard. Middels deze giftcard kunnen uw relaties een geschenk uitkiezen in de webshop die geheel wordt gepersonaliseerd in de stijl van uw bedrijf. In deze webshop heeft uw relatie keuze uit meer dan 1000 artikelen. De keuze reikt van verschillende bestsellers in de boekenbranche, tot de leukste belevingen in Nederland. Zo kan uw werknemer geheel zelf kiezen wat hij of zij deze kerst wil. Persoonlijker kunt u het niet maken met dit populaire kerstpakket.

Trends voor kerstpakketten voor het jaar 2018

Nog vragen?

Wanneer u nog onduidelijkheden heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. U zult in contact komen met een van onze specialisten die u kan helpen bij het maken van uw keuze. Zo hopen wij dat u ook dit jaar weer een onvergetelijke kerst tegemoet gaat!

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl