Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Heerlijke Poolse kerstpakketten


Nederland is natuurlijk rijk aan Poolse werknemers. En natuurlijk verdienen deze hard werkende ook een mooi kerstpakket. Kijk daarom rond in ons assortiment naar het assortiment speciaal voor de Poolse arbeider.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Poolse kerstballen om de kerstboom mee te versieren

Rijkgevulde Poolse kerstpakketten

Deze Poolse kerstpakketten zijn gebaseerd op de smaken van de Poolse arbeider. Een samenstelling van de echte Nederlandse lekkernijen zoals stroopwafels met een aantal gewaardeerde Poolse gerechten. Beter kan de Poolse werknemer het natuurlijk niet hebben. De Poolse keuken is te vergelijken met de Nederlandse en Duitse keuken. Polen houden van veel vlees en soep, en eten verder veel aardappel en kool producten. Vooral varkensvlees is in Polen razend populair. Hiervan worden veelal worsten en hammen gemaakt. Wij hebben ook dit jaar weer ons best gedaan om zoveel mogelijk van deze Poolse lekkernijen in onze pakketten te verwerken. Poolse kerstpakketten zitten ook vol met bruikbare producten voor de Poolse werknemer. Denk hierbij aan tassen of interieur artikelen. Deze komen natuurlijk nooit verkeerd uit. 

Collectie Poolse kerstpakketten

Poolse kerstpakketten hebben een Nederlands tintje. Deze kerstpakketten zijn rijkelijk gevuld door het beste uit 2 werelden. Wilt u een Pools kerstpakket samenstellen naar uw eigen wensen? Dan is dit mogelijk bij een afname van 50 stuks. Wanneer u uw voorkeuren doorgeeft gaan onze stylisten er meteen mee aan de slag om een zo mooi mogelijk Pools kerstpakket samen te stellen. Hierdoor voelen uw Poolse werknemers zich zeker gewaardeerd.

Poolse kerstrecepten aan de hand van de etenswaren uit het pakket

Kerstpakketten uit andere landen

Door het steeds groter worden van ons assortiment is er een rijk scala aan landen kerstpakketten. Het is soms lastig om aan de wensen van uw werknemers te voldoen. Daarom kunt u een keer een kijkje nemen bij onze andere landen kerstpakketten, zoals Spaans, Italiaans, Mexicaan, Belgisch of Nederlandse. Deze zijn allemaal goed gewaardeerd en altijd een feest om te geven en om te ontvangen. Door deze kerstpakketten kunnen uw werknemers kennis maken met verschillende keuzes. Laat ze eens een lekkere paella of een heerlijke pasta op tafel toveren. Of liever een avondje op de bank met een Belgisch bierpakket? Alles is mogelijk bij Kerstpakkettenidee!

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl